Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 BEN CARI BLOG BARU LAH

1 . Letak header ni  sebab tanda rasmi penyertaan korang ..
done :)

2 . Tajuk : BEN CARI BLOG BARU LAH dan linkkan kepada entri ini ..
done :) dan selepas entry di update :)

3 . Ni wajib tulis yer...  5 blog baru yang korang suka dan 5 blog lama yang korang suka jugak .. Senang jer kan ?


5 belog baru :)
done :)


5 belog lama :)

done :)




kbai . salam sayang dari aku yaw :)
"BEN CARI BLOG BARU LAH" was Posted On: Monday, April 25, 2011 @2:37 PM | 18 lovely comments
 semakin mempunyai minat yang teramat sangat pada dunia blogging :)
cewah , tanak kalah kaaan . biasa la kan . semakin membara bila tengok BE cik epal yang meletup tuh , adeh , nak bergegar rasa jantung bila tengok cik epal punya BE , masih dalam pertanyaan , macam mana la die bolay dapat BE yang sebanyak tu , omaigod , aku jeles dengan cik epal , cik epal , malam neh saya nak pegi serang BE awak okaaaay ?


okay la , sebentar tadi terpegi melawat yuyu zulaikha yang comel uhh , adeh , comel nyaa die . macam anak kucen :P haha , joke okaaay yuyu comel . semangat berkobar kobar bila baca entry die untuk meningkatkan traffic , perghhh . di saat tuh jantung gua betdenyut 400 km/j wa cakap , haha , sebab wa punn nak jadi macam die , hebaaaaaak ! uwaaaa , nak jadi hebaaak macam doraaaaaang , abang nuffnang , bagi BE lebih sikit yeee , lepas tuh saya janji tak kacau abang nuffnang dating dah okaaaay ? haha 


sory laa , aku dah macam mata duetan kaaaan , tipu laa kalau kau tak suke duet , tipu laa kalau kau tanak duet , sumua tipu kalau kau tanak duet cara halal kaaaaaaaaaan ? wek ! kau penipu 


okay , entry neh memang entry sebelum tido aku , aku na update neh pun sebab maseh berbangga atas kejayaan sendir , auwww , perasaaan kuad neh , okaaay laaa , tadi ayah aku merajuk sebab mak tak masak , then aku dikerah untuk ke dapur untuk mencuci apa yang patot , whaaaaaat ? aku lagi , agak nya aku memang sesuai jadi tukang cuci kooooot ? hmp 


ayah masak tadi , aku taktau apa die masak , aku rasa die maen campak jee kod demua bahan bahan dieee . haha , yang penting aku takan sakit perut sebab aku tak makan punn , mesti kecik besar kecik besar jeee kan hati ayaaaaah , uwaaaa :(


tangan agak penat berceloteh , mulut agak penat menaip , ehh , salah laaa , betulkan sendiri laa ayat tuh okaaay ?


kbai :) salam sayang dari saya :)
"semakin mempunyai minat yang teramat sangat pada dunia blogging :)" was Posted On: Thursday, April 21, 2011 @11:41 PM | 1 lovely comments
 bila kerinduan bertandang di hati . hati mula sayu . hanya pesanan ringkas menjadi peneman setia
haha , poyo taaak title akuu , gilaa ahh , macam merindukan kekasih kaaan , haha . lawak laa pulak bila aku baca title tuh berulang kali , nak gelak guling guling jeek rasa :P kenapa gua letak gambar kat bawah neh , sebab gua suka laa , sebba time neh rambut gua ala ala lawa macam tuh , uwaaaa , nah besen . pegi muntah puas puas then baca entry neh balik okaaaaay ?

cehh , okaaay laa kan , kenapa gua suke kaaan , sebab musabab nya adalah . rambut gua colour cokelaaaat , auw , sua sukee , sua tak colour rambut punn okaaay masa neh . kira masa neh gua sayang gilee ahh kat rambut gua , ini awal tahun gua potong rambut gua , neh pendek lagi , sekarang rambut gua dah panjang , kalah mak lampir okaaay ?

tengok laa . gua memang suke mengarut okaaay , sekarng gua rendu pada sahabat / adek adek / kawan kawan / kekasih laama / cikgu cikgu :) cehh , kekasih lama yang tak boleh tahan tuh , siapa la yang bernaseb malang yang aku rendui tuh , seriouse kau laa malang sebab aku rendu kau , kalau aku rendu kau , apa jee aku buad kat kau , paling tidak punn , kiss u thru the phone :P haha 

rendu pula bertandang bila teringat zaman silamku yang ntah dari mana dia datang sampaikan aku taktau nak cakap apa die . sebab nak suruh die pergii , haihhh . sedih kan bila macam neh , orang laen berbahagia , aku keseorangaaaan , :(

takpaaa la adek sayang kan ade , buah hati sayang kaaan ade , cehhh . nampak beno nipu nyaaaa , tadi kata tak ade , haha , maaf laa , ini entry perasaan berbaur menipu , uwaaaaaaaaaaa :'(




kbai , salam sayang dari saya :)
"bila kerinduan bertandang di hati . hati mula sayu . hanya pesanan ringkas menjadi peneman setia" was Posted @6:54 PM | 0 lovely comments
 a day to remember


pagi yang gelap kini sudah terang , aku adikmu dan engkau abang , aku amat merindui kamu :)

haha , pagi2 neh aku bangun dengan harapan ade mende yang bolah dimamah didapur :P malangnya yang aku jumpai adalah sebungkus keropok ikan segera :( dengan perasaan kecewa aku merebahkan badan kekatil tanda protes . dengbawak banner besar menunjukkan aku sedang protes , gile ahh kan , protes siap bawak banner laaah kan :)

okay , aku sedang menipu kalian , harapan didada mengharap agar kalian percaya . haha . naseb laa kalau kawan nan aku , sapa tak bagi aku makan makanan yang banyak , aku selongkar locker die hingga di sebalik botol botol bedak yang terdapat didalam locker andaaaa , haha , ade berani ?

cehh , aku macam berpidato lak kaaaan , haha . ini semua sebahagian daripada hobi dan talent yang terpendam didalam haty neh , uwaaaa , aku terover , maty laa aku kalau yuyu zulaikha tahu yang aku melebihi over die ketika berkata kata :P

haha , kenapa yuyu zulaikha , kerana aku cemburu ahh tengok die , dala comel , grrrr , kiss karang kak yuyu neh :* , kak yuyu , suke tengok muke kak yuyu tuh , comel :) disamping itu , aku juga menyimpan hasrat nak jadi blogger otai , ceeeeeh , umur tak seberapa nak jadi blogger otai konon , 

takpa laaa , mak aku kata kita kena banyak berangan , insya Allah jadi kenyataan :) nak jadi kaya denagan berblogging okaaaaay ? boleh tak korang , aja la macam mana nak kaya dengan berblogging . nanti bolaaaay laa sedekah dekat rumah anak anak yatim , tak punn buad give away , mesti hebaaaak kan ?

wah , penulisaan aku makin lama makin panjang . tapi kaaan , makin lama makin malas laa nak updatee . grrr . please buang perangai malas anda , kelak anda yang rugi :)

sebalik aku mengupdate mende alah neh , aku nak cakap ahh neh . aku mimpi buruk semalam , uwaaaa , sedih laaa . masih menunggu tawaran belajar yang terbaek buad diri ini :) haih , malas bekerjaaa , nak duduk rumah goyang kaki , then dapat laaa duet , haha :P

kbai :)
"a day to remember" was Posted @9:35 AM | 0 lovely comments
 mereka sahabat yang senang di dekati :)
haha , menurut title diatas :) aku sedang merindui kawan kawan aku , asek rendu kawan kawan jek kan aku neh , nak buad macam mne , orang dah tak ada boooifriend , rendu kawan kawan jelaaaa kan , bukan bolay buad apaaaa ;

okay laaa , apa korang rase bile kawan kawan korang dah tak close macam selalu nyaa ? dulu before habis sekolah semua maacam tanak tinggal sekolah , tapi kaaaan , lepas jee dah habes , semua nya berubah kaaaan . hmppp 


bila kita tengah susah sekarang kawan punn tanak tolong kaaan , sebab semua dah ade life masing masing :(


dulu berjanji setia kan , lepas dah habis , semua nyaa jadi janji yang tak jadi , hmp , teringat zaman sekolah yang tetibe orang wish birthdaaaay , tapi bila dah habes sekolah , evrythng chnge kaaaaaan . haih , naseb laaa kawan :(


bukan nak cakap apa laa kan , kadang kala aku pun terlupa laa birthdaaaay kawan sendiri , haih , teruk betol laa kan aku neh :(


jum lihat gambar gambar kawan masa sedang bekerjaaa :( rendu korang 



salam rendu from asmyda edrus :)
"mereka sahabat yang senang di dekati :)" was Posted On: Tuesday, April 19, 2011 @2:11 PM | 1 lovely comments
 walau ayah macam endah tak endah je , tapi die still ade rase sayang kat kite :)
--------AYAH--------♥   Mungkin ibu lbh kerap menelefon utk menanyakan keadaan kita setiap hari..Tp tahukah kita, sebenar nya ayah lah yg mengingatkan ibu utk menelefon kita?   Semasa kecil, ibu lah yg lebih sering mendukung kita..Tp tahukah kita bhw sebaik saja ayah pulang bekerja dgn wajah yg letih ayahlah slalu menanyakan apa yg kita lakukan seharian ?   Saat kita sakit@demam, ayah sering membentak "sudah diberitahu! jgn minum ais!".Tp tahukah kamu bahwa ayah sangat risau.??   Ketika kita remaja, kita meminta izin untk keluar malam. Ayah dgn tegas berkata "tidak boleh!"..Sedarkah kita bhw ayah hanya ingin menjaga kita? Krn bagi ayah, kita adlh sesuatu yg sangat berharga.   Saat kita sudah d percayai, ayah pun melonggarkan peraturannya. Maka kita telah melangar kpercayaan nya...Maka ayah lah yg setia menunggu kita di ruang tamu dgn rasa sangat risau..   Setelah kita dewasa,ayah telah mghantar kita ke sekolah@kolej untuk belajar.. Di saat kita memerlukan ini-itu, utk keperluan kuliah kita, ayah hanya mengerutkan dahi.tanpa menolak, beliau memenuhinya..Saat kamu berjaya..Ayah adlh org pertama yg berdiri dan bertepuk tangan untukmu..Ayah akan tersenyum dngan bangga..   Sampai ketika jodoh kita telah datang dan meminta izin untuk mengambil kita dari ayah..Ayah sangat berhati-hati mengizinkan nya..Dan akhirnya..Saat ayah melihat kita duduk di atas plamin bersama pasangan nya..ayahpun tersenyum bahagia.. Apa kita tahu,bhw ayah sempat pergi ke belakang dan menangis? Ayah menangis krn ayah sangat bahagia..Dan diapun berdoa "Ya Tuhan, tugasku telah selesai dgn baik..Bahagiakan lah putra putri kecilku yg manis bersama pasangannya"..   Setelah itu ayah hanya akan menunggu kedatangan kita brsma cucu-cucunya yg sesekali dtg utk menjenguk..Dengan rambut yg memutih dan badan yg tak lagi kuat untuk menjaga kita..   (sebarkan jika kita sayang kepada ayah kita)   Ɩ♥ѵӗ U ayah ({})♥
i love you ayaaah :(
"walau ayah macam endah tak endah je , tapi die still ade rase sayang kat kite :)" was Posted On: Saturday, April 16, 2011 @6:45 PM | 1 lovely comments
 antara menjadi blogger full-time atau part-time
wah , title nak best jee kan . sekarang neh memang la tersangat malas nak update belog , sebab taktau nak cerita apa , macam takdak feel laa pulak bercerita bila kepala otak tengah kosong kaaaan . hmp , mak aihhhh . rendu nyaa kat adek aku , uwaaaaa -,-  semalam adek balik rumah tak salam kakak pun kaaaan , yelaaa . dah salam ayah kakak pun lupe kaaaan . takpe laa adek . nanti kakak datang lagi , habes laa adek kenen dengan kakak , kenapa semalam adek takod dengan abang ngah , die penah marah adek kee sampai camtuh adek takod ? hmp


next topic kan , title laen , cerita lain , macam nak jadi india laa aku neh , haha . taktau laaa , bila tengok blogger pemes update belog , bukan maen ramai lagi viewer . follower pulak ? whoaaaaaaaah , sampai taksub aku melihat nye . sampai buad aku ade cita cita nak ade follower ramai macam depa laaa , tapi nak buad macam mana , tak layak lagi kod


lagi lagi hat dok buad duet dengan berblogging uh , memang gile ahh pk balik , sampai ribu riban weh , kalau la tak keberatan , bagy laa tahu wahai blogger terkenal macam abang ben kee , kak yuyu keee . cik epal keee  , nisa menaip keeee ? heee , memang aku suke ahh baca cara dorang mengarang nehh . i love youu korang , aummmm . meh laa bagi tips kat budak yang berblogging tapi tak dapat apeee neh .



shareee pleaseeeee -,-
"antara menjadi blogger full-time atau part-time" was Posted @3:23 PM | 0 lovely comments
 BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !
tadi aku p jalan lagi , whoaaaah , abang ben neh asek ajak aku juin die jeee , aku memang tertarik sat laaa , sebab sepanjang aku dah tak kerjaa neh , aku asek laa dok tengok catoooon kat rumah sampai mak belitiaq ,  tak tau nak buad apa . haih , teruk la hai anak dara idrus sorang neh , hehe . abang ben memang suke buad site yang buad aku terkinja kinja nak juin , haha , okaaaay . firstly ;

1 . Sediakan satu entri.. letak header BEN ASHAARI BLOG ..


done abang ben :)

2 . Tajuk : BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT ! dan linkkan ke entri ini ..
(sat lagi okaaaay , sejurus entry neh siap digubal )



3 . Apa yang korang kena buat ialah ... APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..




okay , neh la cartoon hat yang aku paling suka laa , kalau tengok memang kalau tengah sedih tahap gaban pun bolay menari tersedak sedak la kira nyaa , sebab cerita die sangat laa membunuh aku okaaaay . kalau ayah ade time aku tengok cite spongebob neh kat umah comfirm laa aku kene gelakkan kaaan , sebab musabab nyaa , umur ja besaq , tapi dok tengok cite hat lagu neh , haha , aku suke tengok patrick neh sebab kadang kadang die comel sampai aku taktau nak kate apa laa kan , lagi satu sebab die suke menonjolkan kebodohan die , memang gelak takleh cover laaa kaaaan , macam nak pecah segala orgaaan badan , okay , tengah menipu sat :)


done abang ben :)



4 . Dan APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar ..






nah amek kau . aku tak suke kau tahu tak . sebab kau jahat , kau jahat sangat , tak suke ahhh . menci tau bila kau macam neh . haih . kau memang suke kenekan patrick kesayangan aku kaaaaan , tak suke buad kerjaaa tak pakai otaak kaaan , ceeeeeh . 


done abang ben :)




siap dah ahh abang ben :)



kuar sat laaa . lapaq :(
"BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !" was Posted On: Friday, April 15, 2011 @8:55 PM | 3 lovely comments
 BEN ASHAARI GEGAR LAGI
okay laa , aku p jalan sat tadi , whoaaaah , memang best la kan p jalan jalan malam neh , sejuk jek kan udara , lalu aku punn menyelongkar laa abang ben neh punye belog , whoaaah , stress nye bila die mempunyai ramai sangat peminat , abang ben , bak sikit peminat , haha . tak baek kan ade sifat dengki , ceeeeh eey , takpa laa kan , nanti ade rezeki ade laa orang nak review belog aku 40 kali sehari , haha . verangan kaaaaaan . okay laaa , 


dah lama kod rase nyee aku tak view belog abang ben , okay , neh dah view balek , ade jee bende die neh nak gegar , okay jugak laa kan , ape lagi , senang jeee nak juinnn , tepek belog comel abang ben neh :)


done abang ben :)


haha , tu je ahh korang , abang ben tak mintak banyak punn , tuh jee yang die mintak okaaaay .
"BEN ASHAARI GEGAR LAGI" was Posted @12:06 AM | 11 lovely comments
 Top 25 - Contest Cik Epal - Black and white picture terpilih laa jugak kaaan , :D
bangga tak bangga jugak la kan , ok la tuh top 25 , ade gak top tuh , tapi macam susah sikit la nak menang , sebab yang ade semua nya tiptop la kira nyaa , hadeh , tak apa laa , kalau menang lagi bestt , WHOAAAAH . tamak la pulak kaaan . haha . cik epal makin comel and lawa la pulak . weheee :)


http://cikepal06.blogspot.com/2011/04/top-26-contest-cik-epal-black-and-white.html#comment-form

haha . mesti korang tanye pahal laa aku tepek banner cik epal neh . sebab aku tgk die comel laa sgt , yeay cik epal dah comel , haha :) thanks eyy cik epal bagi i ade kat top 25 cik epal , auww , sayang sangat lagi ahh kat cik epal neh :)


okay , next topic pulak kaaan . hari neh aku berjalan la dengan mak aku , sebab musabab nya . aku dah tak tahan duduk rumah membesarkan apa yang patut aku besar kan . haha , disampaing itu aku cube mengumpul duet poket yang semakin kering akibat tidak bekerja , nak buad macam mana , aku kan anak kesayangan ayah sampai ayah tak kasi aku kerjaa woi , nanti macam mana laa aku nak kawen , hadoh ayah neh pun , kalaau boleh kan , die nak aku ade jee bawah ketiak die uhh , benggang lak aii kadang kadang , semalam die kata aku neh asek mintak duet jee . habes tuh mana lak aku nak cekau duet ayah woi , 


okaaay , cukup pasal ayah , tadi kan , ade laa abang suare nsem call aku , auw , aku ingat hape laa kan . tetibe jeee , neh asmida kee ? aku macam nak tanak jee ngaku , mana la tau penyamun la kaaaan , aku neh dala pemalu , haha , okaaay , memang laa lawak kan , haha , sila la terjun lombong , haha . die cume nak tanya , adek ade buad permohonan melalui internet untuk kolej !@#$%^&*() , haa , adee , then . adek betul betul nak belajau kat sini kee ? rase nyee la bang , haha . cukup aku cite pasal abang tuh okaaaay 


okaay la , aku sudah berjanji agar aku berdating dengan blog kesayang paling teruk sekali sehari , tapi kan , bilaa dah dapat katil , maigod , aku rendu kaw sayang , lalu lappy kesayangan di humban kan ke bawah katil tanda tak diperlukan lagi , haha . okay laa , cepat lupa diri kan aku neh  . teruk aihhh -,- 


mesti korang pelik kan dua tiga entry aku yang lepas asek cite aku rendu kawan kawan , sekolah kan , mesti korang punn rendu kan . hump , bila sekolah aku malas sangat , act aku rendu sangat nan kawan kawan aku yang dah lama berubah , apa punca sampai mereka berubah seteruk neh . apa punca nyaaa ? aku sayang kawan kawan aku ahh , fer me , kawan bia beribu , bercinta biar satu , hampaa bila kawan kawan dah hilang entah kemana , keserasian semakin hilang , segala nya berubah mengikut arus peredaran zaman :(


salam rendu buad kawan kawan aku and cikgu :(


sesungguhnya aku terlalu la rendu zaman persekolahan , sampai buad aku nak pergi sekolah tiap tiap hari , bila pandang beg sekolah aku yang adek pakai p sekolah hari hari , uwaaa , semakin meronta ronta perasaan tuh pada kawan kawan , kebanyakan kawan kawan aku , dorang nak pegi sekolah sebab ade kawan kawan jee , same laa macam aku , dapat borak tuh perkara yang paling best laaa . nak buad macam mana , bila dah berkawan mesti laa nak bercakap tak kira laki ke pompuan kaaaan . hmp , bila gaduh nan kawan kawan tuh normal la kan , masih kanak kanak kata nyaaa , 


bila dah habes sekolah neh , terasa nak bagi nasihat kat adek adek supaya belajar laa elok elok , nanti kelak kita yang rugi , perghhh , lagi hebat dari sasterawan negara kaaaaan . wah , sila la muntah  :P , haha . surry la kalau korang rase dua tiga menjak neh , entry kemain pajang berjela lagi , dulu bila nak buad karangan panjang , bukan maen mengantok otak berfikir , untuk tebus kesalahan saya pada masa silam , saya punn buad la entry panjang panjang , haha . 


k bai :)

"Top 25 - Contest Cik Epal - Black and white picture terpilih laa jugak kaaan , :D" was Posted On: Wednesday, April 13, 2011 @7:26 PM | 0 lovely comments
 kawan baek atau kekasih ? mana yang akan setia mendengar cerita kita dikala susah dan senang ?
ececeh title nak best jee kaaan ? haha . well biase laa , bila umur dah meningkat semua benda di zaman sekolah kita fikir , semua laaa , kisah percintaan zaman monyet , kawan yang bermuka muka , haha , sampai membuadkan aku penin laa fikir semua neh , sampai nanges meleleh laa air liur , sedih sangat kod laa rase nyeee . hmp . nak buad macam mana kan , orang kata kalau kita buad baek nan org , orang buad baek dengan kita kan ? tapi apa aku buad kaaat kawan kawan aku eyy ? haih . pelik la dunia zaman sekarang


kawan ? apa makna nya kalau semua nya nak amek kesempatan atsa diri kita . tuh nama kawan ke ? apa kita na buad kalau kawan sendiri tikam belakang kita pakai samurai ? hmp . mmg la sedih kaaan . tapi kalau dalam situasi tuh , kita still nak anggap die kawan ke ? kita still nak bagi die peluang buad benda yang sama lagi . kenapa ? jap , rasa macam dah lari tajuk jee kan , jap laa ka kejar balik , haha .


okay , bagi korang la kan . mana yang akan always nan korang bila korang susah and senang ? kekasih , macam mana lak kekasih tuh nak always nan kita kaaan . hmp


kalau kawan kawan pulak macam mana kaaaan . dulu zaman sekolah boleh lah mintak tolong kaaan . zaman dah tak sekolah neh ? semua kawan kwan busy buad life masing masing , bila boring mula carik kita kan , takpa laa , normal la kan bagi budak yang dah habes sekolah , mula mula rendu , dah lamaa , mana la nak rendu kawan lama kan .


ade pulak yang kadang kadang bagi alasan "aku kerja la , takdak mase" yelaa , macam tuh laa certain certain manusia neh . sedih kan bila kawan kawan keluar ramai ramai dengan kawan mereka , sedih sebab tak tergolong dalam mereka yang keluar sekali , nak kata mereka call aku tak dapat , tak ade laa pulak keluar kat notification aku kaaaan ,


yela , dengan alasan kawan cakap la , aku terlupa , ingatkan kau kerjaa , mmg terasa sebak semua ahhh , terima kasih wahai sahabat , kau buad aku betul betul terasa dengan semua neh . sobsob , sedih tak terhingga la kaaan .


kadang kadang aku terfikir , aku taknak akhiri dunia sekolah , tapi aku taknak belajar . sebab aku nak berkawan jeee , aku taknak hilang kawan kawan aku . sedih jeek bila kawan kawan membawa diri tanda protes , tapi mereka tak pernah nak paham ape yang aku rase . hmp


kekasih ? bila dah ade yang laen mula la tinggalkan yang lama , dengan alasan "i nak mulakan hidup baru , dengan orang baru" okay laa kalau tuh laa alasan die , tapi salahkah kita berkawan , dah tahu haty masing masing kan , kenapa nak putuskan hubungan macam tuh jee ? kenapa laa bila dah ade girlpren baru , lupe ex ex kita kaaan ? knpe eyy ? sebab girlpren tak bagy kawan nan ex awak eyy ? sampai macam tuh kan pemikiran merekan , haih .


aku rase aku taip neh melebihi 300 patah perkataan kan , hmp , tapi hati meronta ronta nak menaip lagy . takpa laaa , next time aku share entry neh dengan korang okaaay , msty korang bosan bace kaaaan , heee


mengenang masa sekolah kan best berbanding bila dah bekerjaya ,


"kawan baek atau kekasih ? mana yang akan setia mendengar cerita kita dikala susah dan senang ?" was Posted On: Monday, April 11, 2011 @5:40 PM | 1 lovely comments
 kawan selamanya ? sampai bila
okay la korang , ini mengenai sahabat . yela . aku admit la kan , lepas sekolah semua kawan kawan kita berubah , bawa diri masing masing , semua lupa , kawan kawan lama semua tinggal , mula la terkinja kinja dengan teman baru , aku tak kesah , semua tu tak salah , at least please la spend time sedikit masa untuk kawan lama kau , jangan nak kawan nan kawan baru then kawan lama tinggal macam tuh , bilaa sua , mula laaa , wehh , aku rendu korannnng , macam tuh ke nama BEST FRIEND FOREVER ?


okay , tujuan aku bukan la nak bercerita pasal sahabat , tapi lebih kepada activity sewaktu di asrama dahulu , semua buad sama sama , rendu nyaa , hanya haty yang meronta jek tahu bertapa rendu dan sayang nya pada rakan seperjuangan aku dahulu <3 rendu sangat kat korang wehhh , rendu gila saat macam neh ;



berterima kasih atas rakan rakan yang bertungkus lumus mengajar aku dikala peperiksaan menjelma , alhamdulillah , setiap dugaan yang datang pasti ada hikmah nyaaa , insya-Allah :)



setinggi tinggi penghargaan kepada mereka yang terlibat :
  1. BLOCK FITRAH 
  2. KFL 1 09 / 10
  3. KFL 2 09 / 10
  4. SMTSA BATCH 09 /10
  5. PUAN ROHIZAN 
  6. PUAN NORAZIMUN
  7. PUAN SURIANI 
  8. PUAN SHERRY 
  9. ENCIK KHAIRUL ADZLAN 
  10. ENCIK IBRAHIM 
  11. CIKGU NOOR 
  12. MISS FATHIAH 
  13. TENAGA PENGAJAR KFL 1 09 /10
  14. DORMATE'S
  15. CLASSMATE'S
  16. PARENTS 
  17. COUSIN 
  18. MAKCIK CANTEEN 

thats all la kod , andai kata aku terlupa nak selitkan nama kau , aku nak kau tahu yang aku dah selitkan nama kau kat hati aku , dan tak perlu ada sesiapa yang tehu tentang apa yang aku rahsiakan :)
"kawan selamanya ? sampai bila" was Posted On: Sunday, April 10, 2011 @5:01 AM | 0 lovely comments
 tanpa mereka , siapa la aku :)
perghh , semenjak kebosanan duduk dirumah , tidak ada apa bende yang nak diceritaaaakan kepada blog comel aku neh , yelaaa kan . dah takde cerita best , apa lak aku nak cerita kat orang , aku neh bukan nyaa kaki berceritaaa , kaki like ade laaaaah , haha .,


byebye ahh , nantok :)
"tanpa mereka , siapa la aku :)" was Posted @12:52 AM | 0 lovely comments
 yuyu zulaikha - ferrero random give away :)
dah lama na join act , tapi macam segan laa dengan kaka yuyu neh . comel sangat . kecik sangat , heee . maaf kak yuyu , terpuji kak yuyu pulak :) so aku punn teringin la na join give away neh , mana la tahu ade rezeki kaaaan , insya ALLAH :)

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/04/ferrero-random-giveaway-jom-join.html

korg na join click jela banner kak yuyu yang comel tuh okaaaaay :P
kaka yuyu comel okaaaay . geram macam nak kunyah , haha . sorry kak yuyu :)
"yuyu zulaikha - ferrero random give away :)" was Posted On: Friday, April 8, 2011 @6:44 PM | 0 lovely comments
 GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN
whoooooah , macam awesome je kaan join giveaway , mintak mintak laa ade laa rezeki aku kali neh , haha , teringin pulak laa kan na purse neh , aku nak bagi kat mak aku laa kalau laa aku daapat , yelaa , aku sekarang kan offically PENGGANGUR , haha , aku join laa giveaway by darkbatman neh , mintak mintak laa aku bertuah , haha 


nak join giveaway abang comel neh click banner kat atas okaaaaay ?

Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).

okay laa , sesi tagging pulak disini .
cik yana 
wani
hana qasrina
"GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN" was Posted @6:18 PM | 1 lovely comments
 cik Epal contest
http://cikepal06.blogspot.com/2011/03/cik-epal-contest-black-and-white.html

nak juin picit banner cik epal neh :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nah aku tepek gamba neh 


" SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA ......." ; kata kata cik epal amat la menyeronokkan sehinggan la saya rasa nak mengalirkan airmata . belog cik epal superb dengan fav colour saya <3



mereka yang berjaya di TAG oleh saya ;
hawiey , dhilla ,

"cik Epal contest" was Posted On: Wednesday, April 6, 2011 @7:33 PM | 2 lovely comments
 semakin malas nak berblogging
sayang nya diri ini dah hilang mood untuk berblogging kerana kemalasan yang teramatlah sangat , nak buad apa kaaaan , surry sangat laa pada mereka yang menanti aku update , haha . mmg seyes laa malas sekarang neh , semua depend on mood aku yang macam apa jeee neh , mmg laaa aku sgt malaaaaaaaaaaaaaaaas ! 
"semakin malas nak berblogging" was Posted On: Tuesday, April 5, 2011 @12:44 AM | 1 lovely comments
 BEAUTIFULGIRLSHOP GIVE AWAY
saya di tag budak comel , lalu melangkahkan kaki dengan lajuuu , thanks hawiey
Syarat2 penyertaan :
1) buat satu entry (tajuknya seperti diatas)
2) letak banner picture tengkorak yg kiut tu kat entry ko orang dan sedebar ko orang. (letak link http://beautifulgirlshop84.blogspot.com/ dekat picture tu)
3) Jadi follower beautifulgirlshop84 dan beautifulgirl84
4) tinggalkan link contest ini di ruangan comment beautifulgirlshop84 saya ok?
5) tag contest ini lebih kurang 3 orang kawan blogger anda ok?

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 04/04/11

jadi saya nak TAG wani  , maz , cik yana
"BEAUTIFULGIRLSHOP GIVE AWAY" was Posted On: Sunday, April 3, 2011 @11:39 PM | 0 lovely comments
 smile again
semalam masih laa dalam keadaan dilemma , nak buad macam mana mud manusia , untuk berblogging mmg laa teramat laa malas kan sebab terpaksa memandu laju dengan tangan yang ajak sakit , nak buad macam mana kan . mud gilaaa , macam kuda gilee , neh laa jadinyaaa , saya pun taktau nak kata apa dengan keadaan diri sendiri , macam macam laa saya fikir dikala sekarang neh , sedih ? mesti laa kan . alhamdulillah mud semakin sehat , dan kini die bekerja semula , haha , maaf laaa , mud amat laa ko saat neh , macam nak nanes jeee , macam macam haram J yang datang melanda , maaf laa kalau termencarut jaaaap , sury laa eyy ,aku neh gile sikit , maaf sgt . sekarang amek part time tok mengupdate blog orang tersayang , nak buad macam mana kaaaaan , aku sedih sekaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang :(

bla laa kan . na nanes sepuas hati jaaaaaap :'(
"smile again" was Posted @11:16 PM | 0 lovely comments
 chapter 32
sory . maaf . ampun wahai sayang , aku tahu aku dah lame tinggalkan kau , aku mintak maaf weh , aku tak sengaja nak abaikan kaw , insya allah lepas neh aku akan keep with you okaay sayang , maafkan saya okay sayang , saya sangat laa busy dengan life saya , nak kata ade orang tersayang , takda laa pulak kan , nak buad macam mana , na update jee tak jadi , un lappy , login facebook , teeet , terlupa awak lagi sayang , maafkan saya okaaaay , saya menyusun lima belas jari na mintak maaf neh , sury laaa andai kata selama ketiadaan saya awak sangat laa merindui diri saya yang hina ini sayang , maaf dipohon berkali kali andai awak terasa hati , maaf tau , saya sayang awak neh , dengan hati tulus ikhlas sayang , saya berjanji akan selalu bersama awak sayang . cukup laa sampai disini sahaja , harap awak sehat2 sahaja okaaaay blogger tersayang , <3
"chapter 32" was Posted On: Saturday, April 2, 2011 @7:55 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ