Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !
tadi aku p jalan lagi , whoaaaah , abang ben neh asek ajak aku juin die jeee , aku memang tertarik sat laaa , sebab sepanjang aku dah tak kerjaa neh , aku asek laa dok tengok catoooon kat rumah sampai mak belitiaq ,  tak tau nak buad apa . haih , teruk la hai anak dara idrus sorang neh , hehe . abang ben memang suke buad site yang buad aku terkinja kinja nak juin , haha , okaaaay . firstly ;

1 . Sediakan satu entri.. letak header BEN ASHAARI BLOG ..


done abang ben :)

2 . Tajuk : BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT ! dan linkkan ke entri ini ..
(sat lagi okaaaay , sejurus entry neh siap digubal )



3 . Apa yang korang kena buat ialah ... APAKAH KAREKTOR KARTUN YANG PALING KORANG MINAT DAN KENAPA .. Letak gambar dan terangkan ..




okay , neh la cartoon hat yang aku paling suka laa , kalau tengok memang kalau tengah sedih tahap gaban pun bolay menari tersedak sedak la kira nyaa , sebab cerita die sangat laa membunuh aku okaaaay . kalau ayah ade time aku tengok cite spongebob neh kat umah comfirm laa aku kene gelakkan kaaan , sebab musabab nyaa , umur ja besaq , tapi dok tengok cite hat lagu neh , haha , aku suke tengok patrick neh sebab kadang kadang die comel sampai aku taktau nak kate apa laa kan , lagi satu sebab die suke menonjolkan kebodohan die , memang gelak takleh cover laaa kaaaan , macam nak pecah segala orgaaan badan , okay , tengah menipu sat :)


done abang ben :)



4 . Dan APAKAH KARTUN PALING KORANG TAK MINAT LANGSUNG NAK TENGOK dan kenapa .. Letak gambar ..






nah amek kau . aku tak suke kau tahu tak . sebab kau jahat , kau jahat sangat , tak suke ahhh . menci tau bila kau macam neh . haih . kau memang suke kenekan patrick kesayangan aku kaaaaan , tak suke buad kerjaaa tak pakai otaak kaaan , ceeeeeh . 


done abang ben :)




siap dah ahh abang ben :)



kuar sat laaa . lapaq :(
"BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !" was Posted On: Friday, April 15, 2011 @8:55 PM | 3 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ