Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 BEN ASHAARI GEGAR LAGI
okay laa , aku p jalan sat tadi , whoaaaah , memang best la kan p jalan jalan malam neh , sejuk jek kan udara , lalu aku punn menyelongkar laa abang ben neh punye belog , whoaaah , stress nye bila die mempunyai ramai sangat peminat , abang ben , bak sikit peminat , haha . tak baek kan ade sifat dengki , ceeeeh eey , takpa laa kan , nanti ade rezeki ade laa orang nak review belog aku 40 kali sehari , haha . verangan kaaaaaan . okay laaa , 


dah lama kod rase nyee aku tak view belog abang ben , okay , neh dah view balek , ade jee bende die neh nak gegar , okay jugak laa kan , ape lagi , senang jeee nak juinnn , tepek belog comel abang ben neh :)


done abang ben :)


haha , tu je ahh korang , abang ben tak mintak banyak punn , tuh jee yang die mintak okaaaay .
"BEN ASHAARI GEGAR LAGI" was Posted On: Friday, April 15, 2011 @12:06 AM | 11 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ