Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 kak mim :) thanks bagi semangat kat kite orang :)
salam, adik2 ku... akak nak ckp tahniah sebab dapat masuk uni... so, study smart okay.. jangan hampakan harapan keluarga korang okay... ala, takpe jek dapat sarawak tue.. jangan sediyh2... campus uitm sarawak, okay... mula2 mungkin tak boleh nak adapt ngan life kat sana.. tp, lama2 nanti mesti bole... kalau kata mmg tak leh bertahan, hujung sem t try mintak tukar... tp try to take it from a bright side... macam akak dulu, akak down jugak sebenarnya masa mula2 dapat uitm sabah... tp ada sorang lec ni, dia ckp kat akak "cuba ambik benda ni dari sudut yang baik.. awak kat sini, walaupun jauh dari family, ngan keadaan kampus yang tak ckup sifat ni, n jauh pulak dari bandar, takpe je... sekurang2nya, awak leh focus ngan study... daripada duduk tengah2 bandar, lepas tu tak lehs study sebab asyik nak berjoli... kan dah hampakan harapan besar keluarga awak.." akak ingat apa dia ckp tu sampai bila2... kerana apa dia ckp, mmg betul.. akak bole score good result masa diploma dulu... so, jangan sediyh2 okay... jauh dari family itu perlu kerana ia mengajar kita untuk hidup berdikari... percayala ckp akak.. cuba try dulu adapt ngan life kat sana, buat kawan kat sana... insyaallah, okay... :) member2 akak, ramai jek budak semenanjung yang survive jek masa kat sana.. siap tamao balik masa cuti sem sebab da seronok kat sana.. n now, semua reti cakap bahasa sarawak... so, tak kisah la kat mana pun kita study dik, yang penting bukan tempat tu.. yang penting kejayaan yang kita kecapi...walau kat mana kita kena campak, tapi end product nya kita jadi insan yang berjaya, tak salah kan... :) so, belajar rajin2... n jangan salah pilih kawan.. hidup kat u, tak sama macam kat sekolah... semua bergantung kepada diri sendiri... silap langkah, silap pilih kawan, mmg habis.. so, think triple before u do something okay...

n to nafis, duk hostel tu jangan sampai terpengaruh ngan benda2 tak baik okay... sebab hostel lelaki agak 'happening' sikit ngan macam2 pe'el dak2... biasala.. student lelaki... so, hati2 pilih kawan...

akak wish korang gud luck n all da best in ur study okay... dah dapat peluang ni, study betul2.. jangan sia2 kan peluang yang ada... apa2 masalah kat sana t, tanya la kat akak.. lau akak leh bantu, akak bantu apa yang bole..

gudluck n all da best asmy n nafis.. :) study leklok.. :)

thanks kak mim :)
"kak mim :) thanks bagi semangat kat kite orang :)" was Posted On: Tuesday, May 31, 2011 @11:01 PM | 0 lovely comments
 may rest in peace makcek , i miss you much !




al fatihah fer my fav aunty , i miss you muck makcek , surry laa kakak tak kiss makcek , i was afraid , haihh , renduu makcek laaaa :(



may rest in peace makcek <3 i love you 
"may rest in peace makcek , i miss you much !" was Posted On: Friday, May 20, 2011 @4:36 PM | 0 lovely comments
 MY FAV COLOR CONTEST
okaaay la , sedang aku berjalan jalan mencari mangsa yang comel gila nak mati . aku punn macam terjumpe laa pasal contest neh , sambil lompat lompat aku juin contest neh , dengan harapaaan boleh menang , insya-allah :)




jum laa tengok syarat syarat kelayakaaaaan :)



syarat2 senang je..

buat 1 entri sl contest ni.
gtau color yg paling korg suka.
+1pic korg yg berkaitan dgn color yg korg suka tu.

follow blog i.
http://nglcdvl.blogspot.com

tag 3org kwn.


most creative entry will win.
kali ni hadiah bukan contact lens tau.
something bigger. hehe :)


tarikh tutup 31/5 ^^




okaaay laa , gua letak gambar neh :)


aku suke colour green , sebab musabab nyaa adalah die nampak sangat laa cantik , sampai buat aku teruja tak sudaaaah laaa , colour die cool sangat , aku sukekan ketenangaaaaaaaan , kira laaawa laaa , pakej gyle ahh colour hijaaaaaaaaau


tagging saaaat :
zatie 
neff
myraaa

done :)

"MY FAV COLOR CONTEST" was Posted On: Tuesday, May 17, 2011 @10:39 AM | 1 lovely comments
 saya dalam mood selamat hari guru neh , uwaaaa . rendu sekolaaaah la :(
tadi bukak jee fb ada satu entry yang sebut pasal hari guru , aku punn macam , OMG , aku lupa laa hari ni hari guru , cikgu , i miss you laaa :( nak jumpe cikgu semua , tapi saya busy laaa , sedih gylee ahhh , tetibe terasa menyesal sebab tak belajar betul betul dulu , uwaaaa , nak pergi sekolah balik laa macam neh . nak pergi sekolah tapi tanak belajaaar , nak jumpa kawan kawan and cikgu jeee , haha ,

dulu kan masa class sangat laa malas , sedih jee cikgu ajar kaaan , maaf cikgu , masa tu tak nampak apa penting ilmu , bila dah nak spm baru laa nampak macam mana penting ilmu , surry cikgu , sebab masa class saya asek tidur jee , haha . sebab ngantok laa kot , hee , lagi pun saya jeles laa tengok kawan kawan tidur , so saya punn tidur laaa , haha *alasan tak boleh diterima pakaaaaaai kan , haha . 

rendu teramat laa kat cikguuu , terasa sangat sedih bila ingat kelas KFL 1 09 / 10 kaaaan . semuanyaaa macam tak ada apa apa , sedih kaaaan . cikgu semua pandaaaaang dering jee kat class kitaaa , yelaaa , class kita kan banyak masalah problem , sedih bila semua cikgu salahkan class kitaaa , surry laa cikgu , best gilaa bila semua cikgu yang aja class kite orang sangat laaa sportinggg , siap back up laagi kaaaan . cikguuu , rendu dengan cikgu semua :(

cikgu bukan maen sayang kaaan dengan kite oraaaang , wahhh , *bangga sat :P 

alahai , rendu laa sangat kat cikgu neh :)



cikgu ibrahim yang ala ala rawkstaaaaaaaar :)


Puan Sherry :P i miss you cikgu 


cikgu Azimun . rendu nyaaa kat cikgu


Puan Maisara , Puan Suriani , Puan Rohizan 


i miss youuuuuuuuu <3


lagu untuk cikgu semua :)
selamat hari guru cikgu :) doakan saya berjaya kelak cikgu , terima kasih tau . we miss you 

tulus  ikhlas  ,
KFL1 09/10
"saya dalam mood selamat hari guru neh , uwaaaa . rendu sekolaaaah la :(" was Posted On: Sunday, May 15, 2011 @9:38 AM | 2 lovely comments
 tamak haloba nak mati lah gua neh , semua nak sapu kaaaaaan

neh gua dapat unikl


neh upu gua 


neh matrik gua 

banyak lagi gua dapaaaaat , tapi gua tak tahu nak atau tak , silap silap gua pergi ipts jeee kan . haha , gua nak ipts laaa sebenarnyaaaaaaaaaaa ! surry la gua tak update belog lama daaaah . gua malaaaaaas , lagi pun hari neh gua punya beruk band mak gua amek laaaaaaaaa . bukan maen lagi die , die taknak gua asek unlineee jeee , gua pun macam patah kaki hari neh . gua terpaksa buad kerjaaa rumah jeeeeeeee . :(
"tamak haloba nak mati lah gua neh , semua nak sapu kaaaaaan" was Posted On: Thursday, May 12, 2011 @1:06 AM | 1 lovely comments
 insya Allah segalanya akan berubah :P
sambail menaip entry dengan tahaaaaaaap gaban nak nangis sebab rendukan die , uwaaaaa , kenapa gaduh dengan die , kenapaaaaaa ? macam sedih jee kan , biase laaa , ini laa punca nya kalau suka berjanji mahu ketemu , tetapi tidak mengendahkan janji yang dibuad , hanya janji kosong sajaaaa . agak mengecewa kan , takpa laaa , dalam beberapa jam insya Allah akan pulih , saya rendu awak laa sayang m betul laa sayang , ngak tipu dehhhhh !

sedih laa awaaaaaak ! jangan la macam neh sayaaaaaaang :) nak awak laaaaa :( i miss you :P

oh tuhan , buka la hati nya , ceh , poyo laa weh ! surry laaa , sangat laa sedih sekarang neh , im sorry sayang , saya tahu silap saya , saya tahu hari ini kita gaduh punca dari saya , im sury sweethearts sayaaaaang , surry laa awaaaaak , saya rendu awaaaak , tapi saya ego kan sayang , hmp , awak dah lama kenal saya kaaaaan ? kita takan tinggai each other kaaan babyyyy ? *maaf laa , entry berbaur jiwang naaak mati , sorry taw sayang :P


hmp , awak dah tak sayang saya keeee ? hmmp 


Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta


terima kasih awak :)

"insya Allah segalanya akan berubah :P" was Posted On: Saturday, May 7, 2011 @6:08 PM | 2 lovely comments
 Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims
sedang aku blogwalking tetibee jee rasa nak makan macaron , perghhhhh , sedap tak tahan kaaan laa rasa dieeeee :P sat aku tunjuk macam mana rupo macaron nehhh , perghhhh :)


neh die , amek hang , sedaaaap weh , teryyy laa juin GA neh , mesty best kaaaaan :P






Ok..syarat2..
  1. Be FOLLOWER Imaan09 dan Cik Ims..sila add kedua2nya kt bloglist anda
  2. Klik page FB MACARON cik Ims..and 'LIKE'
  3. Buat Sticky Post sehingga 15 Mei 2011 bertajuk “Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims”. (Sila Copy & Paste ayat2 tulisan Merah antara *** dan *** untuk kandungan Sticky Post anda..)
  4. Selepas tanda *** kedua tu anda bleh tambah apa2 ayat y anda sukaa..pengalaman makan macaron ke..unsur2 promosi blog Cik Ims ke..perasaan teringin anda nk rasa Macaron ke..
  5. MMasukkan link penyertaan, ID, emel dan Nick Facebook anda di ruang komen entry ini SAHAJA..
  6. Hadiah 15pcs MACARON mixed flavor untuk 4 pemenang.. 2 secara Lucky Draw + 2 lagi berdasarkan  BEST entry

GA mula 25 April 2011..
GA tamat 15 Mei 2011

***
Tempahan macaron di buka dengan rasminya.
Jadi kepada sesiapa yang berminat, bolehlah membuat tempahan. Berikut adalah kriteria2 macaron hasil tangan Cik Ims.

http://macaronmaker.blogspot.com
Jadi kepada yang berminat atau ada sebarang persoalan, bolehlah menghubungi Cik Ims
0149502700 @ email di faznyzah_12@yahoo.com 

***


kbai :)
"Giveaway MACARON : By Imaan09 & Cik Ims" was Posted On: Friday, May 6, 2011 @7:12 PM | 6 lovely comments
 Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage

Syarat-syaratnya....
~FOLLOW blog Dyahaha's Little Cottage dan add dalam bloglist blog anda kerana keputusan penuh pemenang akan disenaraikan disitu...
~Buat entri dengan tajuk "Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage", letak banner diatas, kat entri dan sidebar dan link ke entri ini.
~Tag 2 orang
~Tinggalkan link (URL ENTRI) kat komen ni..Beserta id follower.





Pastikan semua syarat dilengkapi, dan tarikh tutup giveaway ini adalah  
19 mei 2011, Jam 9 pagi...
tag ; zatie and nafis :)

kbai :)


"Giveaway by Lulu-Pages and Dyahaha's Little Cottage" was Posted @7:00 PM | 1 lovely comments
 teruja terujaaaaa
click for enlargement <3


teruja aku bilaaa dah sampai 100 followers aku , haha , baru 100 jee kan , dah belaaaagak gile pulaaaak kaaaan , jadi boring pulak aku bilaaa aku baca cerita neh sorang . macam hebaaat jee kaaaan . pdahal taaaak pun <3 

kbai :)
"teruja terujaaaaa" was Posted @3:47 PM | 2 lovely comments
 BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


  1. Letak banner yang aku sediakan tu ..
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011 dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini ..  TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER !

siap :)

kbai :P
"BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011" was Posted @11:02 AM | 55 lovely comments
 Contest MATA paling cantik :)

keterangan lanjut , sila click banner diatas :)


Syarat-syarat untuk join contest ni :

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.

okaaaay laa , gua pertaruhkan gambar gua :) semua gua pakai contact lens sebab gua mmg suka kumpul lens okaaaaaaaay ?



neh colour turqoise . colour die mmg superb <3


neh colour pink pulaaaaaaak , lawa kaaaaan ?


ini greeeeeeeeeeeeen , aku suke colour die , lawa sangat <3

aku naaaaak tag budak yang mata lawaaaaa ;
sunah 
mokcik 
yana nanako 


fuh fuh , mintak mintak menang okaaaaaay :P

kbai :D
"Contest MATA paling cantik :)" was Posted @12:19 AM | 1 lovely comments
 JIKA ANDA SEORANG BLOGGER

SAYA DAPAT BANNER NI DARI  ......  www.santaibenashaari.com


 Untuk mengetahui cara dan tujuan , sila klik SINI
"JIKA ANDA SEORANG BLOGGER" was Posted On: Wednesday, May 4, 2011 @6:30 PM | 1 lovely comments
 rendu arwah syafiq . Al-Fatihah buat die disana :)
hello blogger :) haha . tergendala sat bila nak update belog ada ganguan daripada si facebook comel aku :P uwekkk . muntah laa dengan kadar segeraaaaa :D haha . bangun pagi tadi sangat laa laparrr . okaaay , tyto balik untuk menenang perut yang lapar nak mampus neh , okaaay laa kan , kita buad macam taktau yang kitaaa lapar , dengan harapan pukul 11 nak bangun lalu ikot ayah ke tempat kerjaaaaaaa , namun semua itu sia sia sebab nyaaa , dah terlaambaaaaaaaaaaaat ! kenapa mak tak kejut kakaaaaaaaak ? hmpppp . sedih sampai rasa nak order pizza 3 kotak  jeeeeeeeeee :( haha , tamak tak tamak laaa kan :P

okay laaa , bukan tuh niat aku nak update belog neh . niat aku sebenarnyaaa nak bagi tahu yang aku sangatlah rendu budak 2 heko kaaaat bawah neh , sebab nyaaa mereka macam comel laaaa , haha macam okaaaaay , tapi kaaaan , aku kurang pasti , betul ke dorang comel , cehhh , poyo tahap melampaaaau kaaaan ? bia laa poyo asal selamaaaaaaaat kaaan , haha :P


okaaay laa kan , ini laa budak yang dulu nyaa aku dan mak kidnap die bawak balik rumaaaaah , mak aihhh , die nanes meronta ronta sebab nak balik . lawak laaa budak neh , tapi comel sangat . suke maen dengan die , sebab die memang comel nak mati laaaaa kan . takpaa kaaa mairaaaaaa . i lolololove youuuuu , cube tengok muke die , die ada mix laaaaa . sabah mix indonesiaaaaa :P whoaaaaaaaaaaah . mak kata anak indon , haha . takpaaa laaa , anak indon pun comel kaaaaaaaaaaaan ?


nah , neh lagi soraaaang budak yang aku rasakan sangaaaaat la comel dan patu diberi pujiaaaaaan . auwww . comel nyaaa awaaaaak sayaaaaaang <3 suke tengok bilaaa awak gelaaaak . comel laaa , teringaaaat arwah abang awaaaaaak . saya renduuu abang awak , teringat bilaa abang awak dibawa kerumah sakit akibat sakit yang kronik , kesian abang awak kaaaaaaaan , hmp , rendu abang awak laaa sayang :( Al-Fatihah untuk abang awak , semoga die tenang disana , mudah mudahan kakak dapat jumpeee dengaaaan abang awak nanti . awaak jaga diri tau , awak kene banyak makan , tanak awak jadi mavam abang awaaaaaak . rendu laaa . rendu dengan arwah abang awak yang selalu nak nasik goreng letak kacang panjaaaaang . ya allah , kau tenang kan laaa die di sana . aminnnnn 

kbai :)


"rendu arwah syafiq . Al-Fatihah buat die disana :)" was Posted @4:10 PM | 0 lovely comments
 BEN ASHAARI !!! Aku nakkkkk !!

Syarat .. camana nak join ? Cam biasa ... buat entri ..
  1. Letak header ben ashaari blog..

    dah :)
  2. Tajuk : BEN ASHAARI !!! Aku nakkkkk !! dan linkkan ke entri ni ...

    dah :)
  3. Sila jelaskan Kenapa aku patut pilih korang dalam 10 patah perkataan

    sebab ; saya nak jadi pemes macam yuyu zulaikhaaa boleh , pomot laaa :)
  4. Tinggalkan url entri korang kat sini ..

    dah 
tu jer ... ingat.. 20 paling pantas aku pilih .. Terima kasih..
"BEN ASHAARI !!! Aku nakkkkk !!" was Posted On: Tuesday, May 3, 2011 @3:56 PM | 5 lovely comments
 Contest Mata Paling Kebabom!



       setiap contest mesti bersyarat, so syarat2 nya ialah:
  1. Jadi follower Farzana Farzanto. supaya senang aku nak inform apa2 pasal contest ni. lepas contest ni abes, nak unfollow aku balik pon takpa.
  2. Kena LIKE page ni CLICK SINI. sebab hadiah korang datang daripada sana.
  3. Pemenang contest ni akan ada DUA orang.
  4. Make an entry about this Contest. tarok gambar yang korang nak taruh kan sekali. lepas buat entry, tinggalkan link entry korang dekat komen entry ni.
  5. Gambar2 korang tak boleh lebih dari paras dada. sebab contest ni FOKUS kepada MATA. tak kisah berapa keping korang nak taruk, tapi aku akan pilih SATU jea okay?
  6. Tag kepada 3 rakan blogger korang.
  7. Letak banner di side bar blog and link kan terus ke entry ni.
  8. Gambar2 tu akan aku akan upload kat page yang aku suruh korang LIKE tadi. Picture yang dapat most LIKE photo akan menang.
  9. Korang akan dapat sepasang CONTACT LENS sebagai hadiah pada setiap pemenang dan ada hadiah rahsia lagi satu. haaa. nanti aku update pasal hadiah rahsia tu.
  10. Penyertaan BERMULA pada 17 April hingga 17 Mei 2011.
Lama sangat ke masa aku bagi? tak kannn?? so, GOOD LUCK GUYS!! ;)




nah . aku tamak nak mati sampai pilih 3 gambar , hamekk kau , :)

done :P kbai :)

okay , lupa pulak . tagging time :P
zatie syazwani :)
D amira 
nafis asnawi 

okaaay . cool kan ?


"Contest Mata Paling Kebabom!" was Posted On: Monday, May 2, 2011 @1:14 PM | 0 lovely comments
 Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away

Syarat-syarat untuk menyertai GA ini :

1) Terbuka semua blogger yang mempunyai alamat di dalam negara Malaysia. - WAJIB
2) Membuat entri ringkas mengenai GA ini yang bertajuk: "Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away". - WAJIB
3) Letak banner BIRTHDAY GIVE AWAY kat mana² ruang dalam belog anda yang mudah dilihat dan jangan lupa link kan terus ke entri asal GA ini. - Harus
4) Menjadi follower blog Macam-macam Ann. - Optional
5) Menjadi follower blog Surf-Ann-Shoppe dan 'LIKE' Surf & Shoppe Fan page.- Optional
6) Tag lah seberapa ramai rakan blogger yang anda larat, sekurang²nya seorang. Pastikan mereka tahu dengan jelas link GA ini. -WAJIB
7) Akhir sekali tinggalkan link entri anda dalam bahagian komen entri ni. - WAJIB

okaaaay laa . gua dah buad apa yang tersenarai di atas :P gud luck kepada diri sendiri :) 

tagging time ; 
 Syazwani Mazlan


kbai :)


"Mokcik-Ann'nyer Birthday Give Away" was Posted @1:04 PM | 1 lovely comments
 IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

SYARAT2 NYA IALAH :

rajin kan diri anda click link itu okaaaaaay ?

http://izyanmasri.blogspot.com/2011/04/izyan-masri-first-random-giveaway.html


HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.


misi mengeTAG ;

sapa sapa yang terbaca post ini okaaaaaaay ?

kbai :)
"IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY" was Posted On: Sunday, May 1, 2011 @6:26 PM | 1 lovely comments
 terima kasih atas segalanya :(

okay , gambar di atas melambang kan keseorangan okaaay . uwaaaah , sedih laa kod kira nyaaa :( uwaaa . sedih sayu pilu laa sangat hati aku neh , hanya tuhaaan jela yang taaaaaahu :( okaaaay laaa , i'll let you know later okaaay sayang . sedih sat neh , sebba musabab nyaaaaaaaaa , nak cerita kee tak kat hampa ?

okaaaay laaa kau cerita kat hampa jugak okaaaay . okaaay laaa , one day aku ada laa menjenguk belog sorang budaaak neh , perghhh , sedih sat , sebab die merangkap ex boifreeen aku laaa , uwaaa , mengenang kisah laaaama sat okaaaaay :( tetibe ayer mata jatuh menjurai jurai di peha kerana tak tahan sebak :'( tapi tak pa laa aku kuat kan semangat bahawa beliau bukaaan la milik aku , aku doakan beliau bahagia :)

peace no war kaaaan guys . maknanyaa aku tak perlukan die laaa . tapi aku rendu dipujuk laaa , rendu laaa sangat , dulu dengan die aku selalu buad mengada ngada dengan alasan aku nak die belai aku , uwaaaa . maksiat youuu , haha :P ceh , aku macam tak biase laaaa pulak kaaan , okaaay , mahap :)

dah lama rasanya tak update belog kaaaan , salah satu sebab nyaaa , aku malas laa weh , aku penat laa weh , laappy aku hang laa weh , macam macam laa weh , haha . aku tak saba nak further stdyy laaa , aku nak cepat cepat belaaajar laaaaa :( nak cepat kawen sebanarnyaaaaaaa , haha . perasaaaan taik unta betul laaaa

kbai :)
"terima kasih atas segalanya :(" was Posted @6:15 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ