Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 antara menjadi blogger full-time atau part-time
wah , title nak best jee kan . sekarang neh memang la tersangat malas nak update belog , sebab taktau nak cerita apa , macam takdak feel laa pulak bercerita bila kepala otak tengah kosong kaaaan . hmp , mak aihhhh . rendu nyaa kat adek aku , uwaaaaa -,-  semalam adek balik rumah tak salam kakak pun kaaaan , yelaaa . dah salam ayah kakak pun lupe kaaaan . takpe laa adek . nanti kakak datang lagi , habes laa adek kenen dengan kakak , kenapa semalam adek takod dengan abang ngah , die penah marah adek kee sampai camtuh adek takod ? hmp


next topic kan , title laen , cerita lain , macam nak jadi india laa aku neh , haha . taktau laaa , bila tengok blogger pemes update belog , bukan maen ramai lagi viewer . follower pulak ? whoaaaaaaaah , sampai taksub aku melihat nye . sampai buad aku ade cita cita nak ade follower ramai macam depa laaa , tapi nak buad macam mana , tak layak lagi kod


lagi lagi hat dok buad duet dengan berblogging uh , memang gile ahh pk balik , sampai ribu riban weh , kalau la tak keberatan , bagy laa tahu wahai blogger terkenal macam abang ben kee , kak yuyu keee . cik epal keee  , nisa menaip keeee ? heee , memang aku suke ahh baca cara dorang mengarang nehh . i love youu korang , aummmm . meh laa bagi tips kat budak yang berblogging tapi tak dapat apeee neh .



shareee pleaseeeee -,-
"antara menjadi blogger full-time atau part-time" was Posted On: Saturday, April 16, 2011 @3:23 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ