Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 an exciting moment
This is me having some Vain , kahkahkah , macam cilaka kan bunyi dia . Gua kaki shisha kalau ada orang nak bawak melepak , aku mmg suruh org bawak aku pergi shisha , pedulik apa orang kataaa , aku sedup lemak kau ke ? tak kan . and imma not smoker . i guess so no :) insaf rasanya . stop for a while . duit kopak . habis habis . and im currently very love my life -____- and mum love me more and more :) and im sudenly in love with "tet:" but this is shit ! yes , this is Shit ! 


*im Vain 

ohh , and this is for you dear expired lover . im sudenly in love with you back . and i miss you :( 


This is for you . much love ; Myda 

"an exciting moment " was Posted On: Friday, August 17, 2012 @7:06 AM | 0 lovely comments
 jyeahhhh , lets rock my world :)
i was too young for this . wedding ? mum please . imma student . im gonna married when i was 27 i guess . hihi , so what today's topic ? and act i was too happy with my daily life . i love mum dad and my lil sister . eh lupaaa . ofcourse my both baby . Fluffy and Nona 

okay lets talk about me :) ceh macam paling bagus sepeking kan . o0h sorry . someone just telling that i look arrogant with it . ohh , kesah pulak ? pergi mampusssss ! 


i love wearing Baju Kurung :) 

i love my hair and i love my iPhone as well <3 

this is on 1st august 2012 . birthday gua bhai . gua tunggu lu wish tapi lu buat bodoh bhai . gua hangin lalu menghempaskan muka ke dinding dengan sedikit umpan besi digigi ! nak nangis gua jugak akibat bibir tak pecah tapi hati gua yang sakitt :'( okok , its my birthday celebration , malas nak sedih walau gua rasa nak terjun bangunan uniKL dengan kadar segera pada keesokan harinya , tapi berkat gua berpuasa . akhirnyaaaaa . gua diajak rajak seperjuangan utk meriftar bersama setelah lamaaaa tak ketemu :) alhamdulillah syukur tiada apa yg dapat memisahkan kasi selain jarak dan masa .


meh layan gambar aku bersuka ria . mahap lah :) imma happy kid ever 


















cukup dah rasanya gambar bercerita . thanks for those yang involved beriftar dengan birthday girl :) alhamdulillah . dah besar anak dara idrus ni :) till then . rasa rajin update gua update 

last okay , last letak gambar 


Terima kasih luang kan masa . boiiiiie :* 




"jyeahhhh , lets rock my world :)" was Posted On: Monday, August 13, 2012 @1:21 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ