Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 PERFUMES FARM CONTEST
siapa tanak perfume neh kaaaan :D 

click SINI kalau nak join 




*i,ve tag 3 picture to be choose :D 
"PERFUMES FARM CONTEST" was Posted On: Thursday, September 29, 2011 @5:00 AM | 2 lovely comments
 walau apa pun yang terjadi aku kena tabah
sekarang aku menduduki ujian besar buat diri aku , yang buat sampai aku rasa nak menangis :( sakit hati , semuanyaa bercampur aduk , hanya tuhan jee tahu perasaan aku . sekarang aku dilamun dengan perlbagai masalah , satu demi satu ia datang , buat aku rasa lemah sangat . aku harap semua ini akan berkhir , harap sangat , bahawa usaha yang aku buat selama ini berhasil dan membuat keluarga bangga dengan aku , insya allah , aku berharap agar aku kuat nak hadapi semua ini , aku tak kuat :( tolong aku ya allah , beri aku kekuatan nak tempuh semua ini :) aku harap semua ini boleh buat aku senyum kelak , insya allah :D 

.
.
.
.
.
.


aku nak jadi apa yang mak dan ayah nak , aku nak jadi apa yang mak dan ayah harapkan , aku nak balas budi mak dan ayah , aku tanak tengok mak kecewa , ayah kecewa , aku tanak , walau aku nakal macam mana , aku tahu , mak dan ayah tetap sayang aku , walau apapun yang mak marahkan sebab tingkah laku aku , aku harap ,aku tak buat mak kecewa , aku harap , aku berazam ,  semoga allah memberi kekuatan  kepada aku , insya allah :D
"walau apa pun yang terjadi aku kena tabah" was Posted On: Tuesday, September 27, 2011 @3:09 PM | 0 lovely comments
 aku still okaaay laa dengan tomahan kaaaau :D
walau kau caci aku gila nak mati , aku tak ambik peduli la cacian kau tu , aku tak peduli laaaa ! haha , aku happy dengan lifestyle aku laaa , aku dah happy sekaraaaang , kau paham taaaaak ? sebab aku dah tak kesah pasal kau sebenarnyaaa , aku langsung tak kesah pasal kau tahu taaaaaak ! 


nowdays aku dah happy dengan life aku , aku ada kawan kawan yg memahami aku sangat , sangat-sangat okaaaay , mereka tak pernah marah apa yang aku buat , malah mereka bangga ada aku sebagai kawan yang banyak pengalaman :D pheeeew :D
"aku still okaaay laa dengan tomahan kaaaau :D" was Posted On: Thursday, September 22, 2011 @8:41 PM | 0 lovely comments
 
semalam mood aku tengah baik nak baik dengan semua orang laa kan , afta that ada laa sorang budaaak neh , buad spoil mood aku , okaaay la , die ex aku , so aku macam dah kenal laa perangai beliau , cume yang aku pelik , asal laa perangai beliau dah lain ? kenapa laa dengan beliau neh , nak carik pasal apa dengan aku , beliau neh memang buat aku sakit hati laa semalam . aku chill je , beliau yang emo , aku punn tetibe dalam masa yang sama emo jugak ahh , sebab macam benggang kaa dengan ayat yang beliau lemparkan , hoh , tak apa laaaa , aku paham , beliau kan dah hott . dulu beliau suam suam je dengan aku , tu punn budak sekolah beliau yang minat , almaklum laaaah , beliau ada rupe , bukan macam aku hoh , aku neh , dala rupa tak ada , comel pulak tuh , beliau mana laa nak kawan dengan orang yang low profile macam aku , beliau tu laa hebat , hoho , aku tak heran dahla sdengan beliau , sebab aku rasa beliau dah sesat dengan kawan beliau , so aku macam , lantak beliau laaaa , aku still anggap beliau kawan yang penting nyaaaa :D



aku tanya panjang , beliau jawab sikit jee hoh , pandan muke kau , kena kat hidung kau , beliau masih tak reply msg budak comel tuh :D



hoho , beliau naik status macam neh laaaa , okaaaay laa , beliau mmg hot , sebab tu beliau naik status :D pweee :D aku tak heran laaa hottt sentaaaaaap :D  

say byebye kepada beliau , 





* neh pesanan aku untuk beliau :D selama 1 year i dengan u , i tak pernah nak lupekan u sebab i rasa i perlukan kawan macam u , tapi tak apa , i tak heran kalau u taknak kawan dengan i punn , i seda kesilapan i kat u dulu , sorry okaaaaay :D and now i rasa macam nak baik baik as a friend , tak lebih laaa u , tak pernah laa ada hati nak get back dengan u , pls , tak ada niat langsung laaa u , i seda laa i siapa , tak ada rupaaaaa , u mana laa nak kawan dengan i kaaaaaan :D byebye :)
"" was Posted On: Monday, September 12, 2011 @2:34 PM | 0 lovely comments
 SAHABAT TAK PERNAH KENAL ERTI IRI HATI
assalmualaikum :D 
dengan ini izinkan aku bercerita sebab nak cerita ahhhh :D hoho . semenjak dua tiga empat menjaaak , kawan kawan selalu menjengah ruang minda aku tiap kali aku nak tyto , teringat ahh baca doa sama sama before tyto , hehe , teringaaat ahh everything <3 rendunyaaaaaaaaaa , rendu semua kawan kawan , apa laa khabar mereka , sehaaat ke merekaaaa ? hanya beberapa mereka jee yang masih ada dalam contact list phone neh , oooo mak kaaaaaaau , semakin menjadi jadi ahh kerenduan ini :D



* ini aina zulkifli :D ada banyak kawan saya , nanti saya tunjukk okaaay ,
"SAHABAT TAK PERNAH KENAL ERTI IRI HATI" was Posted On: Sunday, September 11, 2011 @10:59 PM | 0 lovely comments
 si gemok mata tak ada
sedang aku menaip entry , hati penuh berbunga laa konan nyaaa , sangat laaa kan , padahan nak marah jee rasa , haha , rasa nak terjun dari tingkat 5 neh . haha . tapi hati relax jee mengharung apa yang berlaku , sedihhh :( sedih sebab duit dalam wallet tinggal berapa ringgit jee , menangis tak terkata ahh rasa nyaa , duet untuk perut comel nak makan bagaimana ? kesian nya die , die bakal menjadi kecil tak lama lagiii :( haha  , tadi call mak , die kata die nak masukkan dalam hari isnin , perghh , terseksa nyaa saya disini , makan biskut kering jeee , sebab biskut raya kite dah habis :( ok aku dah lari topic :D


act laa kan , aku nak tunjuk gambar aku yang aku rasa macam comel jee kan sekarang :D 

sila lihat gambar dibawaah :D
/
/
/
/
V



korang tak rasa aku macam kurus keeeeeeeee ? haha , aku pun tak pasti la aku kurus kee tak . tapi tak , hehe 


usha bawah lagi , baju yang sama , haha 




tengok , apa kau nak cakap ?
"si gemok mata tak ada" was Posted On: Saturday, September 10, 2011 @11:07 PM | 0 lovely comments
 baju raya gua kaler pink merah putih :D
menaip dengan perasaan sedih sebba biskut raya dah habes , mood nak final pulak keluar , sedih kan , sedih sampai banjir sarawak , apa nak buat kan , naseb laa sebagai seorang perantau , hehe , takpa laaa , aku  gua sedar siapa laa gua neh kan , 

beberapa minit kemudian gua membawa diri dengan harapan ada orang nak pujuk gua , last2 gua masih juga tak dapat biskut raya kegemaran gua , gua menangis laa teresak esak , seksanya menanggung rendu kaaaaaan :( seksanyaaa kalau diri diseksa dengan jarak pemisah yang sangat laa jauh kaaaan , final semakin menghampiri , diri ini bagai langsung tidak sedia dengan apa yang akan berlakuuuu , hadehhhh :D tak paaa , banyak lagi masa kalau rasa nak berubah kaaaan :D insya allah :DD


the whole famile wearing redpinkwhite , weheee :D the most happiness family ever :D


"baju raya gua kaler pink merah putih :D" was Posted On: Friday, September 9, 2011 @5:44 PM | 0 lovely comments
 bestevergirlfriend :D
sedang aku melepak tak tentu pasal teringat akan esaimen yang dah menimbun atas meja sampai rasa nak muntah tengok , aku pun menelaah nyaa perlahan lahan sambil ditemani oleh sang buka yang memenuhi ruang muka buka aku , haha , korang mesti dah boleh agak apa aku nak merepek neh kaaan , biasa laaa , aku ditemani sang facebook yang sedang hangat dengan gossip isu semasa yang harga topup akan naik , lalu aaku pun menerjah beberapa blogger otaaaaai , wahh , betul laaaaa , hampeeeeh betul , awat laa naik harga neh , tanak bagi aku topup laaa tuh , paaaang sat g , hehe , act aku dah lari topic , aku daaaaapat tag photo from my friend laa kire nyeee , berkobar jugaaak nak bukaaak , sekali bukak , nah amek haaaang , tengok apa die buat :D

comel kaan die buat , haha , even kite orang kawan sekejap jeee , tapi rapat sangat , mana pegi mesti ada depa neh dah sekarang , heh , gila ehh , hehe , semua dah further study :

zatie pemilik blog http://sayasukaberkatakata.blogspot.com/ dah nak jadi lawyer , bestfriend gua since secondary school laa weh , till now yaw :D

myra yang tak ada blog :D hehe , aku kenal die dah lama act , cume aku neh malas nak tego , sekali amek hang , satu tempat keja aku habaq kat hang :D 

farah ffb :D die pun tak dak blog , die neh aku tak kenal langsung , yela budak rawang beb , aku mana laa kenal , sekali die kenal aku beb , die kata penah nampak aku kat kem mokhdaaaaar . perghh , hot siooot aku , haha 

nafis ? ada blog , tapi aku lupe , haha , die neh aku tak suke dulu , bajet cool je matnah sorang neh , haha , kenapa matnah ? kau tanya ahh nafis neh , haha :D

amar ; die ex classmate gua ahh , sibuk je ahh mamat neh nak keje dengan aku , sibuk ahh , saja nak spy aku laa tuh :D

amir ; aku tak kenal ahh mamat neh , at first kaaaaan , jujur ahh aku cakap , aku tak suke mamat neh , sebab muke die buat aku rasa benggang , nak tampa punn ada laaa kire nyeeee , haha , lepas tu kaaan , lama lama aku macam suke kat die , haha m tp aku benci , haha , amer jgn nak perasaaaaaaan ok :P

shahrul nizam ; bb-mers , haha , biasa laa tu , orang kaya kaaan , aku punn tak suke die ahh , sebab kaaaaan , die macam selalu kutuk aku , so aku touching sangat . haha , benci ahh kamek , kinek ehh , haha , aku tak suke dieeeeeee , sebab die selalu kata aku macam comel ahh , haha :D

dan yang terakhir : gua laaa , sebab gua kan pemilik blog yang comel neh , lantak ahh gua nak kata apa punn , sebab blog neh punn gua create untuk lifestyle guaa kan , :DD


* gua bukan nak perasan , tapi gua tahu , korang selalu kata gua comel , mekasih naaaa :D GUA tuh kata ganti nama diri pertama okaaay :D gua masih mengamalkan bahasa melayu yang betul , dan gua juga masih ingin pada daratan gua , bukan macam si MATNAH tu , gua punn taktau laa die , die bukan main lain hebat berkata kata dalam bahasa sarawak beliau , haha . beliau lupe diri la tuh , mak and ayah beliau bukan org sarawak punn , tapi kalau dgn gua beliau nak bongkak , salah orang laa beliau , haha :D

*tolong laa alert pada apa yang gua dah highlight , 



neh gambar gua dengan best ever girlfriend gua :D beliau kat toilet sebelah , so beliau tak ada , hehe 



tak semua ada dalam gambar gua , sebab internet gua selow melow macam matnah , gua upload sikit jee ok :P gua sayang korang semua , gua nak kite kawan sampai bile bile okaaaay :D gua naaaak chiiiioooou :D

much love ; myda comel :O


*gua mintak maaf andai gua tersalaha cakap atau gua terkutuk korang , gua terpaksa jujur dengan korang semua :D
"bestevergirlfriend :D" was Posted @1:31 PM | 0 lovely comments
 sepontan pagi jumaat , *boleh kaaaan ?
this is my baby boy :D hehe , comel kaaan budak neh . 


alif dini :)
"sepontan pagi jumaat , *boleh kaaaan ?" was Posted @12:12 AM | 0 lovely comments
 formspring.me
ask the thing that wont make me angry okehh ! http://formspring.me/norasmidaredrus
"formspring.me" was Posted On: Wednesday, September 7, 2011 @1:34 PM | 0 lovely comments
 errrr @#%^&&(*)%^%^
aku update kali neh tak ada gambar laa okaaay :D sorry la u guy's sebab aku tak dapat update bergambar tau . sebab berukband aku selow macam siput B , okaaaay syg . next entry aku pasti akan ada gambar :D


sekarang aku tak ada mood nak update sebab internet selow melow :P
"errrr @#%^&&(*)%^%^" was Posted On: Monday, September 5, 2011 @2:21 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ