Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 hampir hancur "hati" ini :(
hampir hancur "hati" ini :(
nak tahu kenapa ? sebab dia lah . sebab dia dah berpunya :( saya tunggu dia berzaman , akhirnya dia dah ada org lain , yg paling menyiksa jiwa saya , orang yg bersama dia adalah kawan sendiri , oh sungguh hebat permainan beliau , sampai saya buta . tak nampak apa apa :) oh seronok dunia ni , begitu adil :)
"hampir hancur "hati" ini :(" was Posted On: Wednesday, April 18, 2012 @4:04 AM | 0 lovely comments
 Baby Fluffy are here
Dah lama rasanya tak update bog and now rasa nak meluahkan perasaan happy suka duka dan segalanya :) hihi . on 30th march 2012 kite adopt sugar glider , kalau tak a week before nak amek dia sebab terlalu excited tapi dorg orang nak nak jual tu kata lagi seminggu baru dia ready , so tunggu 30 march tu dengan penuh sabar , mmg sabar punn okar tunggu dia , and finally on friday after solat jumaat dapat dia , omg , aku happy sangat sebab dapat adopt dia finally , sayang punya sayang , aku amek dia dgn harga RM300 , mesti semua kata , omg mahalnyaaa , eh kau ingat ni kucing ke dapat free . persian cat punn beribu , ni pulak sugar glider , mmg lah mahal , ke kau je tak pernah tahu normal rate dia ? haha 


this is my first time pegang dia . hihi . time ni dia keep crabbing semua , mmg stress nak jaga at first , nak nangis sbb dia still tak nak dengan tuan :'( 


ni second day tak silap adopt dia , and dia dah dapat terima kite as his soul . bangga sebab dapat adopt and bond dia sekejap jeee 


and dah pandai lompat nak pergi dekat camera :)


dekat kampung main dgn dia , comel sgttt , dia takut jumpa kucinggg ! kbai ! 
"Baby Fluffy are here" was Posted On: Sunday, April 8, 2012 @11:34 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ