Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 My second Sugar Glider named Nona :)
assalamualaikum semua :) 

Kite dah lama tak cerita kat blog kan , latest post pun pasal sugar glider kite . yelah , dah sayang macam anak anak sendiri lah kata . Banyak dah perabih dekat dorg nii . Sebab musabab sayang lebih dekat dia adalah dia sangat pandai menjaga hati tuan dia , tuan dia sedih dia datang melompat macam haram kat depan mata . tapi dorang sangat baikk . Almost 2 bulan bela Nona kaki gigit ni , kira umur dia nak masuk 7 bulan something lah , whoaaaah ! Hampir matang umur dia . can't wait for her to deliver babyyy :) 

Ni baby Nona sayewww : 


Tengok dari baju je u'olls mesti kata dia gemuk kann . Dont worry , mummy dia tak tersinggung . Sebab mummy dia pun kata dia macam tu . Demmit , mak kata dia ikut mummy diaaa :( Ahaaa , like i care mum ? -__- Mostly cara penjagaan dia sebijik sejibik macam baby , for me yang forever alone ni bagus lah ada binatang ni , as loong dia boleh jadi teman borak , teman tumpang kasih sayang . For those yang rasa benda ni ikut trend "kau salah" kalau ikut trend aku letak dlm sangkar jee , makan kasi buah je . tak payah ada supplement bagai . 

HAHA , Hotak hang senang jaga dia . Ingat jaga Hamster ke ? Hamster boleh lahh m kasi mkn kasi mandi . Esok wangi lah , seminggu sekali baru tukar dia punya tempat , wehuu , gua macam professional :) Aku belajar lagi woih jaga depa nii !! BELAJAR ! 




Pewitt , cantiknya diaaa , peh peh , kalau kena puji , kemain galak dia ! oh Nona sayang , ramai tak suka dia sbb dia suka gigit . Ahaaa , dia gigit utk protect diri dia , don't worry . Dia gigit tak ada putus jari punyaaa , comfirm ! serious i've to much membebel dekat sini . Nak buat cano , den bosan woihh , okay lah . Gua undur diri , meh tengok gambar baby Nona . Last je , last okaaaaay !! 




"My second Sugar Glider named Nona :)" was Posted On: Saturday, June 30, 2012 @9:38 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ