Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Safe food for Sugar Glider
Assalamualaikum .

since i've 1 pair of Sugar Glider , nak share a lil bit pasal Sugar Glider . Sugar Glider ni dia sangat cerewet pada makanan harian dia , kalau kau kasi dia apple hari hari pun tak boleh jugak , cuba aku sumbat kau dengan nasi kosong je hari hari . Lalu nak makan ? takkan . so kena concern dengan makan dia . kata pun Sugar Glider , takkan nak kasi makanan yg masin pahit and masam pulak .

Sesekali kena lah tukar makanan dia . Biar dia suka makan dan tak bosan dengan makanan dia , ni aku nak list pasal makanan yang selamat buat dia . tp aku creditkan dekat Sugar Glider Malaysia . Aku belajar jaga Sugar Glider semua dari group nii :)



Please read carefully the thing that i put in the bracket...



"Safe food for Sugar Glider" was Posted On: Sunday, July 1, 2012 @2:46 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ