Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 bila aku bosan , aku teringat kat hangg

*gambar menceritakan aku bosan :D

aku serious la , aku babi bosan :0
"bila aku bosan , aku teringat kat hangg" was Posted On: Saturday, February 25, 2012 @1:01 AM | 0 lovely comments
 ku intai cinta dalam rahsia ♥
tetiba macam rindu gila nak bercerita kan , so whats up guys ? me miss you too much , this is my first entry on 2012 , terlampau sangat busynya kita nii , sampai lupakan tanggungjawab pada si dia yang dekat , tapi tak reti nak hargai , so maafkan saya andai diri ini meronta ronta mencari nafkah -___-" erk , apa ntah aku merepek  . mesti dia tertanya tanya mana aku menghilangkan diri kaaan , hewhew . sory lah beloved , kite kan dah busy masuk study ni , apa punn tak boleh nak buat . nak ingat awak punn tak ada masa lah wahai crush :) 

haha , sumpah aku macam lost dengan apa nak type ni haaa , boooosannyaa , im gonna lost soon for kem apa ntah nama dia , erk , takutnyaa kalau kemm , aku denga kem je aku jadi . eh , kem apa pulak nii , kem tu kat mana ? hotel 5 bintang ke ? aiseimennn , mana ada kem dekat hotel yang indah lagi menawan , sumpah lawak bila ingat kem , and i miss my past storaaaaaay :( nak pergi kem dengan kawan kawan , nak pergi kem dengan budak gila tuu , buat kepala sendiri , nak pergi kem layan perasaan sendiri , nak mandi sungaaaai , nak masuk hutan jungle trekking , nak semua tuuuuu :( tapi tanak tido pondok , tak best langsung lahhhh ! 



rindu macam ni lahh , rindu nak gaduh nak lepak nak maki hamun dorang , rinduuuu :( alololo , kite rindu kawan kite , rindu nak pergi kem bawak kepala sendiri lah , rindu nak pergi kem bawak apa yang ada pada diri , nangis nangis semua , hari ni cakap esok dah lupa diri -____-


malas nak cakap , terimalah anak gadis paling comel -___-

"ku intai cinta dalam rahsia ♥" was Posted On: Thursday, February 23, 2012 @12:20 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ