Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Lara lagi
          Semakin menjadi jadi habit tiap kali online search nama dia kat online friend . i've missing you for long time baby :) yes you ! tak ada lain dah . and please dont remove it again , please stay here with me . 

        I've been busy with assignments , final project and all those thing who keep on ruining my holidays , my free time :'( aaaaaaaa . rindu sekolah rindu rindu , makin parah rasa malas ni , mana pergi semua malas . apa pun malas sampai seharian atas katil . dok menaip atas katil makan semua atas katil . sangat tak produktif k . and im gonna be busy on this april . sangat busy i guess . sebabnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa ............. Final project la monyet . sangat busy laaa . takut i can't handle it . 


        I need my motivator laaaa . biar dia dok ingatkan dok buat tu buat ni . haihhh , kalau ada penyakit untuk ubat malas aku ni , mmg aku akan makan sampai overdos , biar rajin terus nak buat kerja . nak presentation , serious shit i dont like those thing yang kena communicate dengan oranggg ! rasa semua benda nak buat individual . senang sangat kerja kalau buat sorang . kalau ramai ramai ni mmg banyak peel sikit . sebab tu aku tak sukaaaaaaa ! 


       habis dah pasal class apa semua . now nak cakap pasal hati dan perasaan ni . kalau nak luah kat twitter sampai kena twit limit , kalau luah kat facebook kang ada orang kata ingat facebook macam twitter . nak mencapap kat intagram kang ada orang kata , asek upload gambar je kau ni . so aku dengan besar hati post kat blog . yela mana ada readers kat blog . hanya aku dan perasaan . selamat berperasaan myda ! 

       

"Lara lagi " was Posted On: Monday, April 1, 2013 @10:25 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ