Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 nantikan transformasi yang agak ketara , dari dina kepada lisa surihani :D
haha , aku tak ada idea nak hapdet apaaa , serius :( tak tahuuu , dengan harapan visitor kat blog tak berkurangan :D insya allah :D biasa laa org malas update blog , hasinya punn malas laa kan :D 


masa untuk aku mentransformasikan diri sendiri :D hehe 



seorang gadis riang yang selalu bersama babynya :D


seorang gadis songsang tetttt :D


seorang gadis hyper diwaktu pagi walau mata tahap nak pejam dah dalam class


gadis kampung yang selalu menjaga reban ayam dah itik ayahnya 


menjaga itik2 ayahnya dengan penuh kasih sayang :D

*malas nak cerita panjang , otak aku tak boleh berfikir buat masa sekarang sebab kepala aku macam nak tingtongg , aku masih tak tidur since semalam , gilaaaa tak ? hahaha , kau ingt aku main main keeeeeee ? aku tak tido lagi wehhhhhh , :P


*perasaaaaan comel kaaan aku , nmpk bulu mato panjaaaaaang tak ? hehe 

"nantikan transformasi yang agak ketara , dari dina kepada lisa surihani :D" was Posted On: Saturday, October 29, 2011 @10:10 AM | 0 lovely comments
 alhamdulillah , dengan visitor 400++ a month to boleh laa dibanggakan bagi blogger yg tak berapa nak tegaar neh :D *pheeew
memang la kan , bagi seorang blogger yang tak berapa nak tegar neh , aku bersyukur laa dengan visitor yang tak berapa neh , dibandingkan dengan mereka mereka yang tegaaaar tu , pehh , aku jealouse mmg tak nak kata apa la kaaan , sumpaaah aku jealouse !! alaaa , blog aku memang aku rasa untuk tempat aku meluahkan kata kata , kalau tak kat facebook or twitter :D hehe , tapi lately neh aku banyak menghabiskan masa bersama twitter kesayangan , bukan laa aku melupakan tentang blog , taaapi aku macam ketandusan idea laaaaaa , haha , mana tak nyaa , aku boleh gila laa kadangkadang , mana lagi aku nak luah perasaan , hanyalah pada warkah yang tidak seberapaa :( sodihhhhhh


*tak nampak ke muko sodih tu :'(
"alhamdulillah , dengan visitor 400++ a month to boleh laa dibanggakan bagi blogger yg tak berapa nak tegaar neh :D *pheeew" was Posted On: Wednesday, October 26, 2011 @10:56 AM | 0 lovely comments
 sakitnya hati hanya allah je tahu :(
nampak je aku macam senyum jee kan , padahal hati aku snagat laa sakit , ya allah , sakitnyaa hati akuuuu , apa aku dah buat nehh , apa aku nak sebenarnyaaa , apa yang aku , aku nak IS ke P neh , ya allah :( IS mmg dah tanak layan aku langsung sekarang , langsung okaaaaaay , IS boleh pulak suka kat kawan die , omg , apa aku nak ckp , apa aku nak ckp kat diee , haihh , secara jujur la kaaan , mmg la aku sayang kat dieee , sangat laa okaaay , mana la boleh taaak sayang , lama kot aku dengan die , haihh , kalau P pulak , mmg aku syg die , tapai apa yg aku buat punn aku tak tahuu , aku rasa aku mcm main2 jee dgn P , tapi seyes aku masih sayang dua dua , ini ada laaaah masa yang lama aku single , sodihhh :'(


*tgk laaa muka budak sedihh :'( haha 

okaaay la kan , aku nak cakap nehh , ada oraaang kata muka aku macam dina ? ada sama kee ? haha , aku rasa tak sama punnnn , haha , jum buat perbandingaaan , hehe , jaaaaaaaap , selamat memasang mata anda , jangan nak muntaaah la okaaay :D



*neh dina :D ada sama macam aku keee ? hehe 





samo ko ? agaknyaa kalau aku colour rambut comel sikit ahhh , baru sama rupa dengan dinaaa :D kankan :DD comel jugaaak apa rambut hitaaaaaam ,. coool nak mati , kau hado ? 


haha , kbyee :D :P


"sakitnya hati hanya allah je tahu :(" was Posted On: Monday, October 24, 2011 @9:37 PM | 0 lovely comments
 19 october 2011 :D chilling with them :D
hari tu keluar dgn first time nyee dlm wallet just only have $50 :( grr , mmg duet tu untuk jalan dah makan dan enjoy jee , ok fine , aku redha lagii , then naik bus sume . dah sampai mid . lps tu pgy vincci , sumpaaah kasut merak tu menawan hati aku , comel okaaaay , buat aku geram dan tertanya tanya bila ayah nak bagi duet untuk melepaskan nafsu ranjang aku untung shopping :( hmpp , sodih bila ayah tak kasi duet lebih hari tuu , aku rasa nak menangis je time tuuu , serious neh , aku tak tipuu , kau tgk la muke aku yang sodih kat lua neh bila tak dapat shopping :D hehe . masam jee kan muke aku :( yelaaa , aku nak kasut merah tuuuu , lawa wehhhhh !!


happy lagi la masa neh . comel je aku dari rumah kaaaaan :D


tgk laa muke aku tuuu , dah nak start kerutkerut daaaah , lps neh nak beli cincin besa besa pulak , haha 



dari kiri ; shima . nisha . AKU . ziqa . zatie . faz :D


again :D depan garden pulaaaaak , kau hado cenggini ? tak hado kaaan :P


time neh aku lak yg menjadi photographer yg hebat tuuu , amek kaaau . tengok dari angle mmg betul macam seorang yg betul2 professional mengambil gambar yang begitu gaaah ! haha , kau ada cenggini ? tak ada kaaan ;) haha , dari kiri aku persembahkan , pembarisan kawan kawan aku , ehh , barisan laa :D faz , zatie , shahrul , ziqa . nisha . neff and shima :P best la lepak dengan dia org , activity kami window shopping and main bowling :D hebat kaaaan , kalau nak tunjuk markah kat sini , mmg malu la mereka mereka semua tuuu , malu dengan markah sendiri , hahaha , nak aku tunjuk ke ? saaat na :D


*kelik untuk tumbuhbesaaaaarkan badan :D hehe 


*kelik untuk tumbuhbesaaaaarkan badan :D hehe 

ada dua team kat situ , almaknanyaaa , kau hitung la sendiri , sapa lagi tinggi , hehe

malas nak cerita panjang dah , hanya kau dan kau dan kau yang memahami :D 

kbai 
"19 october 2011 :D chilling with them :D" was Posted On: Thursday, October 20, 2011 @11:35 PM | 0 lovely comments
 tak suka bila org suka tokok tambah nama aku :S
nampak taaaak kat atas nun :D susah ke nak sebut NORASMIDAR , mcm mana nak sebut ? nor-as-mi-dar :D clear taaaaaaaaaak ? kan aku dah benggang bukan la nak marah , tp mcm pelik laa bila aku dengar ada H kat belakang , lagi lagi si nafisah . die panggil aku MYDAAAAH ! bila masa dalam surat beranak aku mcm tu ? isk , bagitahu ayah kangg , ayah , tuka nama kakak balik boleh taaak ? letak laa ziana zain ke , apa keee , tengok org salah sebut nama kakak , takpa laaa , yang penting kakak bangga , nama kakak ada dalam buku sekolah , MYDAH pun MYDAH laaa , yg penting dalam surat beranak NOR-AS-MI-DAR BIN-TI ID-RUS   , tahu dah kan macam mana nak sebutttttttt ! 


kbai :D
"tak suka bila org suka tokok tambah nama aku :S" was Posted On: Monday, October 17, 2011 @3:55 PM | 1 lovely comments
 PENAT BEST GILAA !!
 act hari neh ingt nak keluar watch movie and main bowling rasanyaa , plan cerita neh pagi tadi , mmg terbaik la kan , ingt nak lepak dengan bobo teman die jumpe tengku , sekali mlm tadi cancel la pulak laaa kan , sekali aku macam kne pergi putrajaya , penat gila la kaaan , pastu macam boring dok rumah , text zatie and mira nak keluar semua , neff comfirm , zatie taktau , mira comfirm , susah jugakan , sat g zatie majuk , so kmek org ingt mok pgy malam , sekali neff date dgn gf , adehhh , haha , pastu ternampak tengku hapdet kate sodihh , haha , aku punn memulakan kerja menyuruh neff hangkutt , hehe , amek myra , aku and bobo , pastu pecut pgy UPM ,aku mmg tak pernah pijak tmpaaat tu , haha , sri kembangan je tahu , hehe , redah jugak laaa , mengelentong tengku sume , sekali bawak bobo :D hehe untung laa org dah GRAD ! jelouse !!


neh muke org dah grad ! kasut punn tak pakai 


comel kan bunga yang bobo beli nehhh 


org neh melaram pakai bunga org , beli laa sendiri 


neh punn sama , verangannn !

*malam lepak la pulak , amek zatie , pastu dah nak gerak , pastu terpaksa amek arep , die kata tak brother laa naik motor , ok fine areppp !! amek die , then gerak pgy murnii , terbaikkk ! kenyang sumee , 


muka lapaaar >,<


muka dah kenyang punn :D sodaaaaaap


semua ada , tapi blurrrrrrrr

*okaaay la , aku balik , aku pun hapdet setatus bbm , mmg comel laa kan , aku rendu semua laa act :D farah dgn fahmi tak adaaa . renduu , nanti kita plan tau , sama sama , nanti aku bawak camera besaaaar okay kaaawan , and motif nya disini , kau nampak gambar kat bawaaaaaah :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

|

die punn nak jugak rendu kawan kawan GSC die , haha , yela emal !!

kbai !!
"PENAT BEST GILAA !!" was Posted @1:06 AM | 0 lovely comments
 tetibe aku rendu gilaa ah kat sarawak :D
setelah aku tinggalkan sarawak dah nak dekat seminggu , tibe2 aku rendu sangat life kat sarawak , rendu nak keluar malam kat sana , rendu nak lepak kepce kat sana , rendu kat kawan kawan kat sana :( rendu nak gelak2 dengan kawan2 kat sana , ahhh , rendu semua laaa kiranyaaaaaaaa :'(



neh view from bilik akuu , time neh baru 6.30 :D bestttt 


rendu aku nak gaduh dgn cicak . haha , comel wehhh


neh view masa hujan , semua from bilik aku , bilik aku mmg cun ahh kalau nak buat drama , sojukkkk


rendu kunci bilik nehhhh , haha , seringgit sebagai tangkai kalau tak ada duet :(


tendu tupperware tom and jerry :( nak makan meggi dalam tupperware tuuuu


aku rendu nak meniarap atas tilam empuk aku , haha , rendunyaaaa


segak bergaya kaaan aku :D


rendu classmate yg gilo !!


malaysia VS sarawak :D


and , yang paling pentinggg , aku rendu nak skodeng budak nehh , salah satu sebab die adalah , muka budak neh macam budak yang aku sgt laa sayang , haha , aku kan lesbian , chill laaaa * kalau bodoh mmg percaya . ada tak lesbian nak ngaku , kalau betul punn apahal > aku kacau kau keeee ? tak kaaaan , *pheww


okaaaay , dengan bangganyaa , aku mempersembahkan , dari belakang jee wehh , depan2 ? mmg tak akan dapat , dahh laa aku pemaluu woihhhhh !! jangan copy gambar baby aku puhlishhhhh !!

kbai !!






"tetibe aku rendu gilaa ah kat sarawak :D" was Posted On: Sunday, October 16, 2011 @1:10 AM | 0 lovely comments
 aku dah rendu dekat sang kekasih laaaa :(
i've missed my alif dhini :( rendumyaaaaa 


btw , aku dah sampai KL punn , haha , nothing much , still macam aku balik raya hari tuuu :D tapi seriously laa kan , aku mmg rendu KL sgt , haha , lagi lagi apa yang mak aku masak , ya allah , lapar terus aku balik rumah , tunggu mak aku masak , tp , first daaay lagi mak aku tak masak , sodihnyaaa , die taktau kee aku nak makaaaan ? aku rendu apa die masak , yelaaa , die tak memahami akuuu , mana masak lomak dieeee ? mana kari dieee ? Oh Mai Ass , aku jadi gila tak makan apa yang die selalu masaaaak :(
"aku dah rendu dekat sang kekasih laaaa :(" was Posted On: Saturday, October 15, 2011 @8:17 PM | 0 lovely comments
 imma still the old :D
watlek watpeace , imma still the old , yang masih banyak main2 . kan aku dah kata , once aku sayang org tu , aku akan sayang die sebaik mungkin , phewww , ayat aku kalah tak dengan ayat kau orang gila ? kesah apa la pulak aku kaaaaaan , aku memang tak akan pernah kesah dengan apa yang kau cuba cakapkaaaaaan :P


 di suatu ketika aku dan die sudah terputus ikatan , yang ada adalah perasaan saynag yang entah dari mana ia datang :D


okaaaaay , perasaan aku makin bertambah apabila melihat gambar ini :D


and this , i love youuu :* hahaha

"imma still the old :D" was Posted On: Friday, October 7, 2011 @2:53 PM | 0 lovely comments
 kesibukan menghalang kami bermesra :D
kesibukan saya belajar menghalang saya untuk berblogging , saya kecewa atasa apa yang saya lakukan keatas belog saya yang comel . saya sayang die , tapi saya tak ada masa , saya kecewa dengan diri sendiri :D



*pagi tadi sebelum pegi menduduki peperiksaan terakhir saya :D 

doakan yang terbaik buat saya , saya takut sangat  , nanti saya rendu kawan kawan saya :(








byebye , selamat muntah dengan ganbar saya :P


"kesibukan menghalang kami bermesra :D" was Posted On: Monday, October 3, 2011 @8:34 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ