Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 32
sory . maaf . ampun wahai sayang , aku tahu aku dah lame tinggalkan kau , aku mintak maaf weh , aku tak sengaja nak abaikan kaw , insya allah lepas neh aku akan keep with you okaay sayang , maafkan saya okay sayang , saya sangat laa busy dengan life saya , nak kata ade orang tersayang , takda laa pulak kan , nak buad macam mana , na update jee tak jadi , un lappy , login facebook , teeet , terlupa awak lagi sayang , maafkan saya okaaaay , saya menyusun lima belas jari na mintak maaf neh , sury laaa andai kata selama ketiadaan saya awak sangat laa merindui diri saya yang hina ini sayang , maaf dipohon berkali kali andai awak terasa hati , maaf tau , saya sayang awak neh , dengan hati tulus ikhlas sayang , saya berjanji akan selalu bersama awak sayang . cukup laa sampai disini sahaja , harap awak sehat2 sahaja okaaaay blogger tersayang , <3
"chapter 32" was Posted On: Saturday, April 2, 2011 @7:55 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ