Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 baby teddy
dia peneman setia saya :) walau apa jua keadaan saya , dia selalu menyokong setiaap apa yg saya buat , saya akan rindudududu dia walau apa jua keadaan :) dia lah pengarang jantung , dia lah nyawa saya :)


i made this for my heart beat an act , tapi dia macam girlfriend . so saya akur taknak ada apa apa dah memutuskan untuk memendam rasa :) walau sayang mcm mana sekali punn , itu hak dia nak sayang siapa . tak kesah lah , saya ada kawan dan saya nak kawan saya selalu ada sengan saya walau siapa pun diri saya
"baby teddy" was Posted On: Friday, July 20, 2012 @1:25 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ