Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 smile again
semalam masih laa dalam keadaan dilemma , nak buad macam mana mud manusia , untuk berblogging mmg laa teramat laa malas kan sebab terpaksa memandu laju dengan tangan yang ajak sakit , nak buad macam mana kan . mud gilaaa , macam kuda gilee , neh laa jadinyaaa , saya pun taktau nak kata apa dengan keadaan diri sendiri , macam macam laa saya fikir dikala sekarang neh , sedih ? mesti laa kan . alhamdulillah mud semakin sehat , dan kini die bekerja semula , haha , maaf laaa , mud amat laa ko saat neh , macam nak nanes jeee , macam macam haram J yang datang melanda , maaf laa kalau termencarut jaaaap , sury laa eyy ,aku neh gile sikit , maaf sgt . sekarang amek part time tok mengupdate blog orang tersayang , nak buad macam mana kaaaaan , aku sedih sekaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang :(

bla laa kan . na nanes sepuas hati jaaaaaap :'(
"smile again" was Posted On: Sunday, April 3, 2011 @11:16 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ