Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Alone Without Notice :(
Kali ni aku kalah pada perasaan lagi , aku ternampak post dia di FB , yang aku pun pergi stalk . dan keputusan nyaa ? aku tetap gagal kawal perasaan :( 



Tengok hemhpon ada baby boo mesej tak :( 

presenting my fav song bila sedih 

Bila Rindu By Ruffedge

dikeheningan malam,
termenungku berseorang
tak lena mata dipejam
terdengar suara terngiang
suara merdu yg di sayang
bagai kau didepan mata
ku capai tapi tak kena
sukarnya memendam rasa
ingin ku luahkan kata

bila rindu,terkenang mu sayang terasa sayu
syahdunya jiwaku bila malam,makin kelam
jauh terbang diriku melayang
aku rindu,sentuhan mu ku rasa sayu
inginkan jiwamu selubungi,jiwa ini,bawa ku dlm pelangi
melepasi segala hati ini

jauh angan ku lena,ku rasa kita bersama,kau bawaku ke sana
ke alam kisah yg lama,kenangan di dlm jiwa..
bila tersedar semula,disisiku kau tiada
sukarnya ku pendam rasa,ingin ku luahkan semua oo...

bila rindu,terkenang mu sayang terasa sayu
syahdunya jiwaku bila malam,makin kelam
jauh terbang diriku melayang
aku rindu, sentuhan mu ku terasa sayu
inginkan jiwamu selubungi, jiwa ini, bawa ku dlm pelangi
melepasi batas diri ini

sesunguhnya kita mestilah
wujudkan sefahaman dan hormat
menghormati, ikhlas, kasih,
sabar, insya-allah
kita akan bertemu semula

aura yg memecah semesta
menyampaikan pesan kesunyian kanda sendiri
kesepian yg menyelubungi hari hari ku
disajikan doa2 ku kerana rindu
yg menanti kau dtg dan pergi seperti mimpi2 ku, fantasiku,
bukan dongeng lagi sayup kedengaran
disisi cuping,disetiap corong,lorong,yg lohong
benar!ku tak bohong,bila hati menyanyi..

bila rindu, terkenang mu sayang terasa sayu
syahdunya jiwaku bila malam, makin kelam
ooohhohhoo
aku rindu, sentuhan mu ku rasa sayu
inginkan jiwa selubungi,jiwa ini, bawa ku dlm pelangi
melepasi batas diri ini

oh bila rindu, terkenang mu sayang, ku terasa sayu
syahdunya jiwaku bila malam, makin kelam
jauh terbang diriku melayang
aku rindu, sentuhan mu ku rasa sayu
(ku rindukan sentuhanmu)inginkan jiwamu selubungi, jiwa ini, bawa ku dlm pelangi
melepasi batas diri ini

berabad dah suka lagu nii . sedih je lagu nii . sedih je lagu nii :) bila dah denga mcm ada satu semangat baru yg datang :) aku harap aku kuat sampai penghujungnya . Allah adil . dia uji hambahnya yang benar benar kuat . Aku nak jadi macam mak , dia perempuan kuat walau dimaki , dicani . Mak hero aku , dia semuanya untuk aku :) aku senyum untuk mak :) 


Mak selalu pesan "Tolong jadi diri sendiri . tak ada paedah jadi diri orang lain" 



mak . kakak senyum untuk mak  . 



Dia perempuan paling tabah pada aku . dia tak pernah mengaku kalah , walau siapa pun buat dia jatuh , mak aku paling kuat <3 mak kuat . mak boleh tempuh apa saja rintangan . mak cerita "pernah satu saat mak rasa down sangat , mak hilang semangat , tapi bila difikirkan tanggungjawab pada anak anak , mak bangun nak buktikan pada mereka yang melihat mak bukan insan lemah seperti mereka yang hanya tahu menjatuhkan orang lain" aku salute mak akuuu <3


"Alone Without Notice :(" was Posted On: Friday, July 20, 2012 @1:25 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ