Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 18
sebentar tadi saya ber-blog-walking sebentar , tetiba lakk terjumpaa blog kesygan adet syeee nehh kann , OMG , renduu nyee kt kaw wahai adett , tetibe baca blog die punn rse sebak jp laaa , die kte die renduu kte orgg , aku punn mcm , haaaaaa -,- , na nangis nehh , uwaaaaa , sedihh laaa , teringatt lakk kt adet2 aku yg masih belajarr , kesian korg kann syggg , imy dohh korgggggggg , hmppp . bilee agak bolayy meet korg eyyy ? rendu tahap gaban dah nehh sygggg hoiiii , grrrrr , aku renduu asramaaaa , tp aku tanak p sekolahh , if pegy punn aku tanak belajar , if belajar punn aku nak maen2 , haha , banyak songeh btol laaa budah dah hbes skolaa nehh , haha :) , tapee laaa kn , dah hbes skolah na berangan tiap masa punn tapaaaa , 
haha , renduu ahh si ain dudu nehhh , grrrr , renduu na tgk dieee , i miss you adettt 
mase nehh pun renduuu , dorang happening gylee ahhhh , walopun mulut kuanghajo ckyttt , renduu na p skolahh wehhh , renduu classmatee aku wehhhhh !
 tetibee renduu lak ann , haihhh , gosek2 album jumpaaa ahhh , surry ahhh , aku taip entry nehh sambil nangis sebab aku renduu korgg guys , aku renduu korg gyleee vavi ahhhh , haihhh , sedihh laa siotttt , a week b4 spm aku jdy outsider , kesian korggg , mstyy renduu aku kannn , tapeee , aku still ade untuk korgggg , aku sygg korgggg ,
 and this time celebration hari raya kt skolaaaa , wahhh , renduu laa siottt
 Teah J , i miss youuuu ! 
~ erra , mydaa , myee ~
seriouslyy renduu korg laa siottt , mwamwa 
aku nangis nehh typee entry nehhh , nangis siotttt , 
kalau aku nangis mcm nehhh laaa , sedihh jee rupeeee , sedih tak korgg tgk ?
sedihhh kannn , i miss you korgggg , i miss youu F9 2010 , i miss you KFL1 09/10






*sury laa entry kali nehh byk gambarr , haha , renduu gylee nehhh 
"chapter 18" was Posted On: Saturday, February 26, 2011 @4:06 PM | 1 lovely comments
 chapter 17
1] Orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yang dia tahu di hati dan matanya
hanya ada kamu satu-satunya.


2] Walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak peduli! Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap
menjadi impiannya.


3] Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya, di hati dan matanya kamu selalu yang tercantik walaupun mungkin kamu
merasa berat badan kamu sudah bertambah.


4] Orang yang mencintai kamu selalu ingin tahu tentang apa saja yang kamu lalui sepanjang hari ini, dia ingin tahu kegiatan kamu.


5] Orang yang mencintai kamu akan mengirimkan SMS seperti ‘Selamat Pagi’,'Selamat Hari Minggu’, ‘Selamat Tidur’, ‘Take Care’, dan lain-lain
lagi, walaupun kamu tidak membalas SMS-nya, kerana dengan kiriman SMS itulah dia menyatakan cintanya, menyatakan dalam cara yang
berbeza,bukan “aku CINTA padamu”, tapi berselindung ayat selain kata cinta itu.


6] Jika kamu menyambut hari tahun dan kamu tidak mengundangnya ke majlis yang kamu adakan, setidak-tidaknya dia akan menelefon
untuk mengucapkan selamat atau mengirim SMS.


7] Orang yang mencintai kamu akan selalu mengingat setiap kejadian yang dia lalui bersama kamu, bahkan mungkin kejadian yang kamu
sendiri sudah melupakannya, kerana saat itu ialah sesuatu yang berharga untuknya.Dan saat itu,matanya pasti berkaca. kerana saat
bersamamu itu tidak bisa berulang selalu.


8] Orang yang mencintai kamu selalu mengingati setiap kata-kata yang kamu ucapkan, bahkan mungkin kata-kata yang kamu sendiri lupa
pernah mengungkapkannya. kerana dia menyematkan kata-kata mu di hatinya,berapa banyak kata-kata penuh harapan yang kau
tuturkan padanya, dan akhirnya kau musnahkan? pasti kau lupa, tetapi bukan orang yang mencintai kamu.


9] Orang yang mencintai kamu akan belajar menggemari lagu-lagu kegemaran kamu, bahkan mungkin meminjam CD milik kamu, kerana dia
ingin tahu apa kegemaran kamu - kesukaan kamu kesukaannya juga, walaupun sukar meminati kesukaan kamu, tapi akhirnya da berjaya.


10] Kalau kali terakhir kalian bertemu kamu mungkin sedang selesema, atau batuk-batuk, dia akan sentiasa mengirim SMS atau menelefon
untuk bertanya keadaan kamu - kerana dia bimbangkan tentang kamu, peduli tentang kamu.


11] Jika kamu mengatakan akan menghadapi ujian, dia akan tanyakan bila ujian itu berlangsung, dan saat harinya tiba dia akan
mengirimkan SMS ‘good luck’ untuk memberi semangat kepada kamu.


12] Orang yang mencintai kamu akan memberikan suatu barang miliknya yang mungkin buat kamu itu ialah sesuatu yang biasa, tetapi
baginya barang itu sangat istimewa.


13] Orang yang mencintai kamu akan terdiam sesaat, ketika sedang bercakap di telefon dengan kamu, sehingga kamu menjadi bingung.
Sebenarnya saat itu dia merasa sangat gugup kerana kamu telah menggegarkan dunianya.


14] Orang yang mencintai kamu selalu ingin berada dekat dengan kamu dan ingin menghabiskan hari-harinya hanya dengan kamu.


15] Jika suatu saat kamu harus pindah ke daerah lain, dia akan sentiasa memberikan nasihat agar kamu waspada dengan persekitaran
yang boleh membawa pengaruh buruk kepada kamu. dan jauh dihatinya dia benar-benar takut kehilangan kamu, pernah dengar ‘jauh
di mata, jauh di hati?’


16] Orang yang mencintai kamu bertindak lebih seperti saudara daripada seperti seorang kekasih.


17] Orang yang mencintai kamu sering melakukan hal-hal yang SENGAL seperti menelefon kamu 100 kali dalam masa sehari. Atau
mengejutkan kamu di tengah malam dengan mengirim SMS. Sebenarnya ketika itu dia sedang memikirkan kamu.


18] Orang yang mencintai kamu kadang-kadang merindukan kamu dan melakukan hal-hal yang membuat kamu pening kepala. Namun ketika
kamu mengatakan tindakannya itu membuat kamu terganggu dia akan minta maaf dan tak akan melakukannya lagi.


19] Jika kamu memintanya untuk mengajarimu sesuatu maka ia akan dgn sabar walaupun kamu mungkin orang yang terbodoh di dunia!.
bahkan dia begitu gembira kerana dapat membantu kamu. dia tidak pernah mengelak dari menunaikan permintaan kamu walau sesukar
mana permintaan mu.


20].Kalau kamu melihat handphone-nya maka nama kamu akan menghiasi sebahagian besar INBOX-nya. Dia masih menyimpan SMS-SMS
dari kamu walaupun ia kamu kirim berbulan-bulan atau bertahun-tahun yang lalu. Dia juga menyimpan surat-surat kamu di tempat khas
dan segala pemberian kamu menjadi benda-benda berharga buatnya.


21] Dan jika kamu cuba menjauhkan diri daripadanya atau memberi reaksi menolaknya, dia akan menyedarinya dan menghilang dari
kehidupan kamu, walaupun hal itu membunuh hatinya.


22] Jika suatu saat kamu merindukannya dan ingin memberinya kesempatan dia akan ada menunggu kamu kerana sebenarnya dia tak
pernah mencari orang lain. Dia sentiasa menunggu kamu.


23] Orang yang begitu mencintaimu, tidak pernah memaksa kamu memberinya sebab dan alasan, walaupun hatinya meronta ingin
mengetahui, kerana dia tidak mahu kamu terbeban dengan karenahnya. saat kau pinta dia berlalu,dia pergi tanpa menyalahkan kamu,
kerana dia benar-benar mengerti apa itu cinta.



"chapter 17" was Posted On: Friday, February 25, 2011 @5:50 PM | 0 lovely comments
 chapter 16
yes mmg aku loser kannn , sbb tuh ahh aku dpt 40/50 jeee , haha 


and apa motif gamba diatas ? aku gaduh nan adek aku yg amat laa sial , buad aku nanes bagai terima kasih laa eyyy , aku na tgk smpy bila kaw tanak mntak maaf kt akuu okayy , tapa ahhh , aku baek kan , tp till now aku tade mud ahhh , surry ahh kawan or familyyy 
"chapter 16" was Posted @5:47 PM | 0 lovely comments
 chapter 15



ingin sertai komuniti faceblog?
sila tekan button join usdibawah ini.
tq



 





ahhh , teringin lak aku tgk faceblog nehh , dfala fav colour akuu , wahh , comel kaw an , selamat berkenal , haha :)




FACEBLOG

click to add
"chapter 15" was Posted On: Wednesday, February 23, 2011 @11:47 PM | 0 lovely comments
 chapter 14
aku p jalan2 tdy , jumpaa ahh org yg terpengaruh dgn cite hantu kak limah smpy buad contest jom bako lakk , pelik dahh nehh , myb neh laa akibat asek unline kan korggg , and aku punn juin laaaa , try laaa , 
1. .follow laa MAS dlu then click FACEBOOK Page like button tue yer ( :

2. .letak logo di atas dalam first entry korang yer , ikut laa nk ad border ke tamo , ta kesa laa.
3. .tulis sebab ap korang nk BAKO blog MAS nie.
4. .bg pendapat korang ap yg menarik dalam blog MAS.
5. .bg sedikit sbnyak cadangan korang untuk menaiktaraf lg blog yg ta beberapa lawa nie
6. .share laa dekat kawan2 , pade sape2 yg bosan tue haa bole laa join skali ( :


ad hadiah yg menarik yg MAS tengah pk nk bg dekat korang nie , papepown hadiah utama spek Rayban warne biru @ Topup RM10 dari MAS , coming soon MAS gtaw lg yer


.penyertaan terbuka sehingga 25 February 2011

.letak link korang disini n MAS akan carik yg the best ntok bg hadiah , jgn riso , sume akn dapat awards dari MAS sebabgai penyertaan yer ( : 



okayyy , aku menurut perintah ;
1. aku dah follow kaw dah
2.dah letak dah punn 
3.sebab aku na bako blog ko , sbb nyee , kaw edit gmbar sume lgy lawa dr aku edit , ta fair laa kn 
4.blog kaw mcm baruu , tp da byk yg followed , tak aci ahhh
5.aku rse backdrop uwh jgn laa smpy ta nmpk tulisan kt dpn uwhh
6.aku na tag kt zatie ahhhh
"chapter 14" was Posted @8:45 PM | 0 lovely comments
 chapter 13
tengah2 aku godek mende alah nehh , jumpaa laa contest nehh , first timee aku juin contest okayy , tatau ahh bolayy menang takk , sbb aku syg gylee binatang akuu sgttt , hopee die bolayy buad aku happy kan syggg , heee 
syarat-syarat dieee , amek neh ;
Mudah saja syarat-syarat penyertaan contest ini..

Jom terjah !
  1. Wajib seorang blogger
  2. Wajib untuk follow blog wani ye... tak rugi pun follow. Kalau follow , boleh tahu results contest ni nanti :)
  3. Contest ini berdasarkan gambar pets sahaja. tak kisah lah gambar anda bersama pets ke , atau gambar pets anda je yang posing. :) Masukkan hanya 1 gambar sahaja ye... ikut kreativiti pets anda berposing :)
  4. Taip mengenai pets anda seperti : Jantina , jenis haiwan , tabiat , nama pets tersebut.
  5. Wajib letak banner contest ini di entri atau sidebar anda(tak kisah celah mana nak letak) . ambil code banner di atas tu ye...
  6. Tajuk entri post anda - Contest Gambar Pets Paling Comel .
  7. TAG kan kepada 3 orang rakan blogger anda ( beritahu melalui shoutbox @ comment entri mereka )
  8. Last sekali , dah siap , boleh letakkan link entri post anda itu di comment bawah ni ye..

TARIKH TUTUP ?

31 MARCH 2011

Wahhh! lama kan ? yup. sebab ni first contest wani buat..
Wani nak bagi peluang kat semua bloggers..

HADIAH ?

Jeng-jeng ... ini adalah hadiah untuk para pemenang nanti...

TEMPAT PERTAMA

FOOD UNTUK PET ANDA BERNILAI RM30
&
HADIAH MISTERI UTK TUAN PUNYA PET

TEMPAT KEDUA

FOOD UNTUK PET ANDA BERNILAI RM25
&
HADIAH MISTERI UTK TUAN PUNYA PET

TEMPAT KETIGA


FOOD UNTUK PET ANDA BERNILAI RM20
&
HADIAH MISTERI UTK TUAN PUNYA PET

3 HADIAH SAGUHATI

-HADIAH MISTERI-
** HADIAH UTK PETS BOLEH BERTUKAR MENGIKUT KESESUAIAN PETS TERSEBUT @ HADIAH LAIN AKAN DIBERI MENGIKUT NILAI BARANGAN YANG DITETAPKAN**
(Yela , kalau anda ada bela ular , takkan wani nak bagi tikus banyak2 kot? hihihi)


nah , aku amek gamba kucen gyle 2 heko nehh , 
nama;zuba(kunen),freakish(grey)
jantina;dua-dua lelaki okayy
tabiat;dua-dua saling jeles kalo dpt mknn lebih


aku na tag spee eyyy , tag dua tigaa budak neh laa , aku tatau dorg ade pets ta act , haha 
zatie , moy , yuyu zulaikha
"chapter 13" was Posted @7:56 PM | 2 lovely comments
 chapter 12
hello my sweetie blogger , i miss you damn much babyyy , i love youu forever okayy syggg , okayy laaa , as ussually saya mmg na updatee blog , tp kann , berukband tak bayaaaaaaa lagy ahh , and yeahhh , finally aya baya tdyyy , todayy pgy suprise partayy nan izzatie and the geng okayy , macam biasa laaa , bila dah ketemuu , mulaa laa jdy hantuuu gigi , knpe hatu gigi ? sbb , kte org asek gelakk tak habes2 laaa kan , and ade laaa moment yg taleh dilupakan , macam hampeh , sorg satu okayy our anak , haha , OMG , budak2 tuh sumpahh happening sgt , and i was likee , whoahhhh , i have best memory there , 
and yeayyy . their are thee penjahat , wahhh , korg laa yg terjahatt , snggp buad begitu kat faten knn , haihhh . 
hah . tgk ahh , sudaa terang lagi bersuluh kan , sapa yg buad , sye tak terlibat okayyy , sye duduk diamm jeee  kt tepi sambil mentertawekan die taw , speee yg buadd , korg pk ahh , takan laa aku dah jdy kurus and dah potong rambut kaaaaan . haha . fatin , surry ahh terpaksa buad mcm nehhh , terpakse sgtt taw , heeee


yeahh , back to next chapter laa kan , banyak hari aku tak unlinee sebab berukband terminated kn , so aku banyak cite laa hary nehh , okayy , mcm nehh , aku buad pic aku walpaper kt lappy nehh , jpp , gambar nehh;

and after a few minute later aku masuk bilik ade org tuka background , na taw apa die kata , meh tgk ;
ahhhh , ada patut kaw ktee macam tuhh , haihh , kalo bukan adet akuu , takan laa mak aku yg buadd kn , aku due beradikk jee dlm rumahh nehh , imposible laa jiran aku yg datang tolng buad mende alahh nehhh , kureng btol kaw nehh wahai adek yg tak kenang budii , andd aku sgt laa gelak begitu kuad bilaa dapat taw psl mende alah nehhh , haihhh , and this thursdayy na p amek computer test . haihhh , bukan maen senang soalan die kn , cume aku jee a lil bit careless kan , almaklumlaaa , OVERCONFIDENT kan . haha . hopee lps nehh aku bukan loser lagy okayyy , 
bukan maen stress lagy bila dpat taw aku failed buad first timee , haha , dtg jee result terus call mak , haha , sedih jee mukaaa , haha . okayyy , lps nehh takan failed lgyy kan mydaaaa , okayyy , apa lgy ahh aku na ceritaaaa , aku punn macam boring bilaa berdating dgn kaw wahai belog yg comel , kaw taleh cakap asal , cubee ahh kaw ckpp , ade gak laa aku kawan bebicaraaaaaaa , haha . 
"chapter 12" was Posted On: Tuesday, February 22, 2011 @9:31 PM | 0 lovely comments
 chapter 12

actually smlm gaji kann , and mls sgt na amek smlm , so aku punn amek laa tdy selepas dipakse oleh KAK BIBI untuk amek gajii , mukaa saya cuakk sjeee , haha , and motif pic di atas adalah sbb aku pierce telinga td , dan disaksikan oleh nafis and yatt laa konon nyaa ituu , haha , lawakk jee nme kaw knn , haha :)
and tomorrow na p hang out nan kwn2 akuuu , wahhh , renduu korgg wokkk , byeeee , gudnyteeee :)
"chapter 12" was Posted On: Sunday, February 13, 2011 @10:38 PM | 0 lovely comments
 chapter 11
okayyy , may be entry kali nehh a bit sedihh laa , haha . tp tapee , aku cool jee , haha , well , aku seorang yg tabah di hadapan semua orgg , msok toilet , apaaa lagyyy , nangiss ahh kn , haha , and aku sgt laaa baek haty melepaskn org yg sekian lamaaa bersamaa akuu , grrrr , 1 year and 5 month is a longer time kn friend ? tp na buad mcm mne knn . dah mulut gatai mintak break berjutaa kali , go on jelaaa kn , haihhh , bilaa dah tadee , baru laaa na menyesal gyleee bapakk , kann , haihhh , teruk kaw nehh kan mydaaa , tolong laa jdy org yang berperi kemanusian okayyyyyyyy , huh , sedihh je kn bilaa hubungan yg sekian lame dibinaa and runtuh macam tuh jeee , and i likeeee ahhh , frustt siottt , padahal diri sendiri yg masalah kn , haha . bolayy pulak mcm haram kn perangai akuu nehhh , tapeeeee ahh , aku admit ahhh , AKU LOSER , haha , tapee mydaaa , stay strong okayy . biaa lah dia tadeee , family kaw still ade kn , hopee kaw sgt laa semangat untuk teruskn hidup kaw , haha , beri laa nasihat kt diri sendiri untuk anda lebeh berkeyakinan dlm diri , haha 
'okayy mydaa jawab blik apa kata kata semangat yg diberikan , haha . aku tade niat na sakit kn dieee , aku sygg diee . haha , tp aku cemburu butaa , aku ta pedulik haty orgg , yg aku pedulik hanya laaa haty akuu jeee , aku try tanak berperangai seperti budak2 , tp na buad mcm mana knnn , dah haty memberontakkk , akhir nyaa merugikan diri sendiri kann , haihhhhh , na borondor punn da ta bolayy daaa , apo laaa kono kek den sampai apo den buad pon den tatau , hummppp , maap kn den yo , den tawu sumo salah denn . den sayang ekau sgt yo , kalo bolayy den tanak hilang kaw yo , den na together nan ekau yo , ekau laa nyawo denn , ekau laa segalo galonyoooo , den umpamo mayat hitam dah tak bernafas sebab ekau tado nehh , grrrr , maaf laa kalo entry kali nehh buad korg bosann na baceeee , maap okayy , den cumo na bagi taw yg denn syg minah senawang denn yooo , itu yo laaa kojo denn solain den poie morempit nan minah rompitt den tuu yo , die tuh asek maen sepak bolaa yo , smpy mlm tyto nan den punn laa na sepak2 denn , gyloo agak eyyy , torok bona porangai tuh ahhhh . haha , ade gaye kn sejak berKAHWIN dgn minah senawang nehhhhh
i love youu foreverrr dyyy , i miss you at all my timeee , im seeking all my forgiveness , im sury

"chapter 11" was Posted On: Saturday, February 12, 2011 @9:39 PM | 0 lovely comments
 chapter 10
ingt na update lmee dah entry boutt nehh . tp busyy kodd , tadee msee , haha , almaklumlahh , org bekerjayaaa , haha . neh time p mkm steamboat kt flaming hary tuhh , pehhh , knygg siotttttttt . mula laa aku cube try new recipee . haha 





 neh entryy siang tdyy lakk , blik jee computer test yg menghampa kn tuhh . pehhhh . hujan siott , at least aku skrg dah friendly laa , sume org aku ckp , ta kiree bangsaaa , haha , tdy 1st time p tgk MUHAMMAD ALIF DINI , comel mcm aku lhaaaa . haha 






"chapter 10" was Posted On: Wednesday, February 9, 2011 @11:30 PM | 0 lovely comments
 chapter 9
i miss youu hardlyyy babe's , grrrrrr
\




 haha awak , adakah saya syg awak lagi ? grrrr , sedihh jee bilaa ingat semuaa ini , sayaa curang dgn awak sbb die kee , hadehhh ,tp die ta bgy apaa apaa benefits punn kt saya knn , hmmm , tapaaaa laaa , saya akur dgn cara ini , and saya lebih menyayangi diee sekaranggg , saya sgt sedih bilaa awak add saya di facebook , dgn profilee picturee bersama kekasih baru awakkk , maaff , saya tak dapat approve awakk , hati saya terlukaa dgn semuaaa ini lhaa awakk , maaf sgtsgt okayyy , harap awak bahagia bersama diee okayyyyy
harap sangat diee tak buad apee yg saya buad kt awak , now i feel so sorry INTAN SYAHIRAH BINTI SALLEH , saya taw sumee salaaaa sayaaaa , i miss youuu , betul ktee nai , bilaa tak adee , baru lhaa kte tercari2 . 
"chapter 9" was Posted @2:12 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ