Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 my last 2011 entries :D the ending is pretaaay good (y)
this is why i've to stay more tough :D its because my mother,my father and my sister :) i do really love them , oh malas nak berbahasa orang , could i talk in malay , aku taktahu bahasa orang nii , i loooook weirdo :P bukan setakat weirdoooo , mereka nanti kata saya belagak hioooot , takpo laaa , saya kan orang kanpungg , so let it be yang saya tetap orang kampung dihati mereka , dan saya tetap bandar dihati sendiri :) alhamdulillah , our last vacation dekat pulau kapas , so faaaaaaar from bandar ok :D and aku quiet ok laa kan , sebab aku memang dah biasa dengan condition macam tuu , tapi tipu la kalau tidur punn panas , alah ,hotel laa babe , mana ada panas , kalau panas punn sebab mandi pantai , bila dah besa nii , nak mandi pantai punn maluu , malu satu bendaaa , HITAM , haha , and aku sememang nya hitam , sebab tu tanak laa hitam , malu la kott , dah laa nak masuk study dah , kang orang tak kenal mana india mana melayu kangg , hah , cooool la pulak kan :P well , this january nak masuk study dah :D hopefully everything gonna be ok , insya allah . 

"my last 2011 entries :D the ending is pretaaay good (y)" was Posted On: Saturday, December 31, 2011 @9:24 PM | 0 lovely comments
 happy birthdaaay :D
happy upcoming birthday babe :D 



awak je tahu siapa awak kan , happy sweet nineteen awak , may god bless you awak :D i do miss you :D
24 december 2011 - nineteen years old :D
"happy birthdaaay :D" was Posted On: Friday, December 23, 2011 @7:31 PM | 0 lovely comments
 "PERFUMES FARM CONTEST | Month November"



3 picture :D
""PERFUMES FARM CONTEST | Month November"" was Posted On: Wednesday, December 14, 2011 @4:09 AM | 0 lovely comments
 tadi kita detim dengan mama nee nee kite :D hikhik
hewhew , malu nak ceritaaa , hari nii keluo dengan mama nee nee kite , hikhik , orang panggil dia budak ketot , so aku nak join the club la kan :D haha . kelua dah berapa kali aku taktau , tapi baru nii la ada gamba dengan dia , haha , kemain lagi kaaaaaaaan , susah la pulak , dio naaaak , artisss :D hikhik 


*ni laa mama nee nee kito :D ada orang panggil dia ketot :P


*tadaaaaa :D ni ahh gambar kamii duo :D asal muka mama nee nee macam tuuuuuu ? weirdo :D

okay sekarang sesi nak ceritaa apa yang kita jumpa sepanjang berjalan dari TS ke SG WANG and then ke PAVILION :D 


see apa yang kite orang jumpaa masa sedang duduk sambil merehatkan kaki :D hikhik , malu laa macam nii , lawak gilaaaaa , sampai balik teringat benda alah niii :D comel je dia pose , kot ye punn bernafsu dengan binatang nii , pakaikan laa dia panties kee , apa keee , haha . malu laa kaum adam kalau tengok dia org punya sendirik :D #tutup muka pastu lari 


macam biasa la kan , kalau dah blog aku , aku mensti la tepek gamba aku sebesar alam , hewhew , comel kan aku , ok aku tahu :D





#sila kan muntah kalau tak suka :D hewhew , thanks mama nee nee teman kita keluar :D hikhik 




"tadi kita detim dengan mama nee nee kite :D hikhik" was Posted @2:28 AM | 0 lovely comments
 gemok itu comel dan seksi :D
sedang aku bersurf surf drngan kelajuan internet akuu , tetibe aku jumpaaa status cenggini sekali 
|
|
V


jaaap , aku macam sentap sikit kat sini la kan . GEMOK ? kau spesifikasikan gemok tuu macam mana ? semua org gemok takdak hati keee ? hoihh pengkid ! sorry to say , this is my first time menghina pengkid yang kuang aja nak mampus mulut dia sampai macam ni kan , agak agak la woihh , this is public la bangsat :D *tengok aku mencarutt , weh , org gemok ada perasaan la sial , dia gemok pakai duit kau kee ? dia makan semua makanan kau ke ? aku ckp mcm nii sebab aku gemok , alahaiii , mmg laa aku gemok . tak cukup umur betul laa kau nii , siap ckp "adakah itu mengutuk @hanya memberi tahu" kalau nak bagitahu , hang cerita dengan mak hang laaaa , toksah dok kalut kata macam tu laa bangsat ! hang ingat hang pengkid aku takutt , weh kakak , kot mana punn , status kau tuu memberi sedikit tamparam hebat kepada mereka yang bersaiz XXXXXL la sial , kau nii . kalau kau terbaca blog aku punn , fikir amek sendiri laa ok :D kalau kau takut dengan mereka yang gemok , ok let say la kan , mak kau gemok , kau takut tak sial ? aku memang bengang dengan manusia macam niii !
"gemok itu comel dan seksi :D" was Posted On: Friday, December 9, 2011 @8:40 PM | 0 lovely comments
 sejak dah tuka layout , aku tak sudah sudah tengok blog akuu , hikhik
hopefully lepas je dah tuka layout baru untuk blog aku boleh laa kan mencekalkan hati untuk mengupdate blog dengan tabah setabah tabahnya kan , hikhik , mana la tahuu . Dengan layout baruu , dapat laa naikkan viewer . Insya Allah :D hikhik , lately ni selalu macam out of mood nak update blog , disebabkan cerita cerita pahit akuu , arghh , sedihh , jaaaap , aku menangis mengenang semua ituu :(

jap , apa apa pun , layan laguu nii :D

AKU BUKAN UNTUKMU by ROSSA

Dahulu kau mencintaiku 
Dahulu kau menginginkanku 
Meskipun tak pernah ada jawabku 
Tak berniat kau tinggalkan aku 
Sekarang kau pergi menjauh 
Sekarang kau tinggalkan aku 
Disaat ku mulai mengharapkanmu 
Dan kumohon maafkan aku 
Aku menyesal tlah membuatmu menangis 
Dan biarkan memilih yang lain 
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu 
Pasti itu terbaik untukmu 
Janganlah lagi kau mengingatku kembali 
Aku bukanlah untukmu 
Meski ku memohon dan meminta hatimu 
Jangan pernah tinggalkan dirinya 
Untuk diriku 
Sekarang kau pergi menjauh 
Sekarang kau tinggalkan aku 
Disaat ku mulai mengharapkanmu 
Dan kumohon maafkan aku 
Aku menyesal tlah membuatmu menangis 
Dan biarkan memilih yang lain 
Tapi jangan pernah kau dustai takdirmu 
Pasti itu terbaik untukmu 
Janganlah lagi kau mengingatku kembali 
Aku bukanlah untukmu 
Meski ku memohon dan meminta hatimu 
Jangan pernah tinggalkan dirinya 
Meski ku memohon dan meminta hatimu 
Jangan pernah tinggalkan dirinya 
Untuk diriku

*Yengok laa , bertapa parahnya hati dan perasaan akuu , ya allah , kau tabahkan akuu , aku sampai dah give dah dengan dia :( haihh . semoga tuhan bekalkan aku kekuatan yg berpanjangan , aku tak tahu macam mana aku nak jujur lagi kat dia , like seriouslyy , aku MENYESAL ! terasa gila bila kau pergi dari aku , terasa gila bila kau jauhkan diri kau dari aku , terasa kau marah aku walaupunn kau rasa status tuu bukan untuk akuu , terasa kau maki aku , terasa tu , terasa ini , uwaaa , kuatnyaa KARMA ini membaham akuu , macam membaham sang garuda yang tergaru garu kaaaan :'( haihh , menangis tanpa laguu la aku nii , YA ALLAH , jujur aku katakan , aku tak mampu nak tempuh semua ini ya allah :'(
"sejak dah tuka layout , aku tak sudah sudah tengok blog akuu , hikhik" was Posted @5:40 AM | 0 lovely comments
 congratulation'sss sebab dah graduatee :D
hiii blogger :D kite tak ada follower yang ramaaai , kita tak ada silent readers :( tak apaa la , kita nak keja jugak untuk silent reader , alohh . mana la tahu kan , dalam senyap senyap pun mmg ada silent reader , hikhik , malas laa nak cerita kaaaaan , semua orang ada musuh , tak kiraa la baik mana pun diaa . alaaa . aku kan jahat , mmg laa ada musuh , oraaaang jahat kaan :P ntah laa , rasa rasanya dia ada stalk kita senyap senyap tak ? hikhik , ghendu diaa laa , tapi kita kan ego , so malas nak cakaaaap , so malas nak kurangkan ego , im soo malas :D hikhik


tadi terstalk fb palihin pulak , sekali baca palihin nak grad daaah , damnnn , kenapa kita tak tahu nii , kesiannya kat dia , sorry la awak . kita dengan awak kan gaduh , so takmau laa pegi awak grad :( btw congratess awak :D lama kan awak tunggu semua niii , finaally laa kan :D mesti mama dengan ayah awak bangga dengan awak , lepas macam macam awak tempuhh , depa marah awak semua , awak tak amek peduli , awak tau apa yang awak buat kaaan , awak dah buktikan kat depa yang awak tau apa yang awak buat . hikhik , tumpang gembira untuk awak , cepat cepat amek degree okaay awak :D pastu kawin , hikhik , kan awak nak kawin cepaaat , susah kalau orang gatai , tak pa la awak , taktau laa bila awak nak pingg entry sye kali nii kan , tumpang gembira untuk hari yang akan mendatang untuk awak , ehh , awak dah besa laa sebab dah grad :D pasnii jadi kakak yang baik la nohh , adek kan ramai , hikhik , byebye awak . and sorry la sebab kite dah malas text awak . sebab nanti kita yang sakit awak , kite tengok fb awak punn kadang kadang jee since awak dah letak relationship dekat fb tuu ,. tetibe hati jadik lagi sakit . and pasal bbm tuu , takpa laa awak , kite redha jee dengan semua tuu , hopefully awak happy laa noh :D pape punn , be tough laa okaay dengan apa yang awak buat , awak nii , muka jee ganas , tapi kaaaaan , ya allah , sayu nyee bila denga cerita sedih oraaaang kan :D im missing you palihin ismail :D
"congratulation'sss sebab dah graduatee :D" was Posted On: Thursday, December 8, 2011 @5:24 AM | 0 lovely comments
 walau badai yang harus aku tempuhi , aku rela
aku memang suka merepek dekat fb akuu , well aku nak bagi hang dan hang tgk , hikhik , aku nak kau baca , baru kau tahu siapa aku , haha . baca la ok :D nak aku sertakan kat sini lagi , hehe 

‎"Orang yang paling cepat dalam minta maaf adalah 'ORANG YANG PALING BERANI'. Orang yang paling cepat memaafkan adalah 'ORANG YANG PALING KUAT' dan orang yang paling cepat melupakan kesalahan orang lain adalah 'ORANG YANG PALING BAHAGIA'.

pergi tanpa sebab ; datang dengan alasan :D #yeahituAku . nak aku pungut ; tanak aku campak

Beginnings are usually scary and endings are usually sad, but its everything in between that makes it worth living.

Mengalah bkn bererti lemah. Mengalah bererti cukup kuat utk tdk membiarkan diri kita diatas (y)

Sekali menipu, ingat senang orang nak percaya kali kedua? So, dont you ever try to lie. No one will trust you, again. #ok aku terasa -_-

Dendam kesumat takkan melahirkan duit yang banyak , tak payah nak berdendam , maafkan dah bergenbira seperti tiada apa yg berlaku :)

kalau aku rindu kau punn , bia laa , aku bermain dengan perasaan ke kau yang kalah dengan perasaan ? tak salah kan rendu EX sendiri , haha . kalau nak benci punn agak agak laa , dulu EX sendiri jugak kau bermadah berhelah !

weh aku rendu EX aku , haha , aku cakap betul la nii , EX mana satu rahsia :P

Hidup ini penuh cobaan dan rintangan, kamu tak akan bisa menghadapi sendirian, oleh sebab itu sahabat selalu mengulurkan tangan.

Awak sangat berharga buat saya , I miss you my dear EX :) biasa laa . Dah kata EX . Kot mana punn , mesti ada terselit perasaan walau kat celah gigi okaaay (y) jgn nak ego sgt .

Bbrp org mgkn berubah. Namun kebanyakan tidak. Mereka hanya berpura-pura menjadi seperti apa yg diinginkan

Sebelum kita mengeluh tentang apa yang kita Makan,Pikirkan tentang orang2 yang tidak punya apapun untuk dimakan

Jangan berpikir kamu tak mampu melupakan masa lalu. Tutup pintu masa lalumu, karena Tuhan selalu buka pintu masa depanmu.





gambar 3 tahun lepas :D

"walau badai yang harus aku tempuhi , aku rela" was Posted On: Saturday, December 3, 2011 @4:19 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ