Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 maafkan aku , menduakan cintamu :(
sekarang baru la aku sedar yang aku merendui diaaaa , aku rendu dia , aku ego ka dia yang ego ? haih . sedih gila hati kecil aku yang comel nii aku sayang dia , aku pernah jujur kat dia yang aku rendu dia , tapi kenapa dia macam nak ignore akuu ? haihh , aku menangis sebab dia , semua laa sebab diaaa , mostly apa yang aku update kat fb semua pasal diaaaa , dia buat aku tertanya tanyaaa , kenapa aku tak boleh berada di hati diaa lagii . sebab aku dah tipu kau semua tuu ? sebab aku fake semua tuu ? aku rendu kaaau , i love you with all my heart :( 



denga laguu tuu , itu untuk kau , dan kau tahu apa aku rasa , aku sayang kau sgt sayanggg , aku rendu kau sangat , sangat sangat !
"maafkan aku , menduakan cintamu :(" was Posted On: Tuesday, November 29, 2011 @4:07 AM | 0 lovely comments
 eighteen years ago :D 1993's baby
alololo , mesti nak kata baby tuu comel kaaan :D haha , takan la yang pakai bju kurung tuu aku , agak agak la kan korang nii , hewhew , tak payah nak kata comel ke apa ke , sebab aku tahu aku memang comel , kau tgk laa mak aku cun kan , kat mana la pulak tumpah nyaa masak lomak cili api kalau tak ke nasik ? haha , kaaan , tengok laaa , ayah aku pulak tough macam shah rukh khan , memamg terbaik laa kan :D ayah akuu , encik Idrus Bin Harun dan ibu yang mempetaruhkan nyawa untuk aku pada suatu saat itu :D melahirkan anak yang sebegitu comel sampai aku nak tulis nii punn nak muntah , haha 



i miss my past life :(


mak ayah , i love youu :D may dream come thru , doakan kaka berjaya , serious kakak need sokongan mak dengan ayah , jangan nak push kakak sangat , I LOVE YOU :D

"eighteen years ago :D 1993's baby" was Posted On: Saturday, November 26, 2011 @9:42 PM | 0 lovely comments
 Day 4 - A photo that makes you happy

family akuu , aku syg , mereka buat aku happy :D
"Day 4 - A photo that makes you happy" was Posted @2:10 AM | 0 lovely comments
 macaron sodaaaap makan sampai tak terkata sodapnyaaa :D
“Inilah masanya untuk merasai makanan paling sedap dari negara Perancis, makanan yang menjadi fenomena sejak akhir-akhir ini di Malaysia, iaitu Macaron, Yanmieonline.com dengan berbesar hati ingin memberikan kepada 5 orang pemenang bertuah untuk merasai keenakan Macaron tersebut, tunggu apa lagi?, sertainya sekarang, secara tidak langsung membantu beliau untuk untuk mendapatkan gadget idamannya!!!!”
"macaron sodaaaap makan sampai tak terkata sodapnyaaa :D" was Posted On: Friday, November 25, 2011 @2:42 AM | 0 lovely comments
 Day 3 - A photo of someone you love

rendu diaaaa :(
NurFalihin Bt Ismail :)
"Day 3 - A photo of someone you love" was Posted @1:35 AM | 0 lovely comments
 Day 2 - A photo of yourself a year ago
cabaran hari kedua sayaa :D hehe


a year ago , time ni form 5 , before spm :D dalam bulan 8 laa rasanya :D
"Day 2 - A photo of yourself a year ago" was Posted On: Thursday, November 24, 2011 @4:49 AM | 0 lovely comments
 aku selalu tabah dengan hari hari akuu , tak rugi duet mak ayah punn kalau bersabar :D
aku memang sedang tabah menghadapi segala galanyaaa , walau apa pun aku mmg harus tabah sikit laa kan , nak buat macam mana laa kan , aku yang menempah tiket kesakitan tuu , tapii aku tak kesah sangat punn , sebab aku tahu aku yang nak semua neh , so aku masih sabar dan bersabar , tak salah kalau aku sabar lagi sikit jee lagii , memang sekarang dia tak nampak apa yang aku buat kaaan , so aku kena chillex jela kaaaan :D  see , aku masih boleh tersenyum hadapi dugaan ini :)


rambut dah dipotong dengan cara tersendiri , so aku jadi tak tentu pasal kenapa aku potong rambut aku sebenarnyaaa , aku boringg la rambut panjanggg . macam apaa jee , benci akuuu .  so aku punn mentranfomasi kan rambut akuu kesebegini rupaaaaaaaaaa :

















haaaa , macam ni laaa , haha , cooool taaak ? haha , tunggu laa entry aku nantii :D hehe

"aku selalu tabah dengan hari hari akuu , tak rugi duet mak ayah punn kalau bersabar :D" was Posted On: Wednesday, November 23, 2011 @5:36 AM | 0 lovely comments
 10 hari 10 gambar
Day 1- My Facebook Profile Photo

"10 hari 10 gambar" was Posted @4:02 AM | 0 lovely comments
 byebye sarawakian :D im gonna miss you , like seriously guys :(

dengan terpaksa aku menaip entry ini . aku dah merindui kawan kawan aku dekat kota samarahan sarawak :D selamat menempuh cabaran sebagai seorang mahasiswa dan mahasiswi koraaaang , seriously aku rendu korg dah sekarangg :'( renduuuu :( nanti cuti roger roger laa okaaaay , dah rendu korg , jaga diri kat sana :D



AP 116 1A jun 2011




kita kawan kan koraaaang , im gonna miss my deanlist , enut , yaya ; sory for everythingg , yang lain punn aku renduu jugaaak , sangat sangat , rendu nak dengar gelagat korang yang tak serupa orang yang dalam class tu , like seriously laa weh , susah nak dapat classmate satu kepala macam koraaaang . koraaang jangan lupa aku tau , aku rendu korang gila nak mati , good luck dalam semester konon senior neh taaaaaaau , rendu sangat dah neh , okaaay aku nangis sebab rendu koraaaang , rendu haihh , semua laa koraaaaang , nanti ada masa aku lepak sana jumpa korang semua laa okaaay , i miss you guys , pls keep in touch dengan aku taaaau , jangan nak sombonggg , till then guys , i love you :D
"byebye sarawakian :D im gonna miss you , like seriously guys :(" was Posted On: Monday, November 21, 2011 @5:54 AM | 0 lovely comments
 fuh fuhh , tiup sikit , berhabukkkkk , hachummm :)
sememangnyaa mood nak update blog tak ada sangaaaaat , menangis merenggek renggek taknak update belog , sebab dah malas sangaaat , dan sekarang viewer merajuk dengan akuuu , okaay fine , im sorry guyss :( setelah beberapa lama aku menyepi , lama jugak la aku tak sentuh belog akuuu , aku menangis , lebih kurang 3 minggu jugak laaaaa :'( okaay aku sedang menangis sambil lap hingus sikitt , err -____- macam macam jadi tau korang , and aku mampu tunduk dah senyum , bila orang tanya mengapa , kesihatan yang aku salahkan , tak apa laa kawan kawan , aku dah biasa dengan semua nyaa , aku tahu korang kesiankan akuu , tapi tak apaa , aku tahu jalan cerita hidup aku macam mana , aku still boleh bawak cerita akuu , aku pelakon dan aku laa pengarah dalam cerita aku , apa aku nak buat aku buat , tetapi , cerita aku ditentang kuat oleh kedua ibu bapa akuu , aku sedih , memang tak terkata , tapi apa aku nak buat , aku kena redha apa yang boleh aku bantah , aku bantah , kalau tak boleh , aku kena redha laaa , insya allah apa yang aku rancangkan berjalan dengan lancar 


dan sememangnyaa , aku tak akan balik sarawak dah , okaaay . insya allah , kalau diizinkan tuhan untuk aku belajar lagi , aku akan sambung dekat unikl , tak apa , aku tabah nak hadap semuanyaaaa , aku tabah . aku kan kuat , walau apa jua dugaan aku harus tabah , kalau orang , kalau nak berjaya , mesti ada onak duri yang harus ditempuh , so aku nak bersabar , tak rugi kalau aku banyak bersabar , semoga tuhan terus berikan aku kekuatan :D malas nak thaipp . 

kbai :D
"fuh fuhh , tiup sikit , berhabukkkkk , hachummm :)" was Posted @5:14 AM | 0 lovely comments
 ada rupa aku kalau menangis taaaak ? hehe
sorry laa , awal awal entry lagi aku dah macam perasan comel , mana tak comel , kau tengok laaaaa , punya la perasaaan , ada ke patut aku rasa rupa aku macam asmydaa gomez bawah neh :D


*hye , nama saya asmyyda gomez :D
"ada rupa aku kalau menangis taaaak ? hehe" was Posted On: Thursday, November 3, 2011 @2:03 PM | 1 lovely comments
 bohringgg , bohsaaan :D ada sesapa nak bawak aku jalan KL :D haha ,
baru berapa lama aku tinggalkan sarawak , dan aku telah merendui mereka :( nak sarawak , cepat laa nak balik sarawak , nak jumpaaaaa tettt :D hehe , tak dapat jumpa awak , dapaaat jumpe muka macam awok punn tak apaa :D 


nak tahu sebab musabab nak balik sawak taaak ; duduk rumah makin gemok sebab asek masa dan makaaaan :( tak sukaaa , and kalau dok sawak makann masa lapar jee , dok rumah , tak lapa punn makan , isk , tak suke laa macam tuu , gemok daaaah balik :D and paling penting ada bear besaaaaaaaaar :D hehe , kau ada ? 


haha , boleh main make up2 dengaaaan roomate :D kite buat muke die , dia buat mukaa kitaa , haha , awak ada ke macam tu dengan roomates awaaaak ? tak ada keeeen :D


tengokk , kite mmg ahh suke make upp , sebab nampak macam comel keeen :P haha ,


ehh , kalau tgk gambar atas nehh , nampak mcm kebar kitee keen , alaaaa , kembar kitee , nak tgk die taaaak ? sat ehh :D


haha , sama kaaan , kau ada muke macam die ? aku insan terpilih laa rasanyaaa , ya allah perasannya , 

k bai :D


"bohringgg , bohsaaan :D ada sesapa nak bawak aku jalan KL :D haha ," was Posted On: Tuesday, November 1, 2011 @5:56 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ