Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 alhamdulillah , dengan visitor 400++ a month to boleh laa dibanggakan bagi blogger yg tak berapa nak tegaar neh :D *pheeew
memang la kan , bagi seorang blogger yang tak berapa nak tegar neh , aku bersyukur laa dengan visitor yang tak berapa neh , dibandingkan dengan mereka mereka yang tegaaaar tu , pehh , aku jealouse mmg tak nak kata apa la kaaan , sumpaaah aku jealouse !! alaaa , blog aku memang aku rasa untuk tempat aku meluahkan kata kata , kalau tak kat facebook or twitter :D hehe , tapi lately neh aku banyak menghabiskan masa bersama twitter kesayangan , bukan laa aku melupakan tentang blog , taaapi aku macam ketandusan idea laaaaaa , haha , mana tak nyaa , aku boleh gila laa kadangkadang , mana lagi aku nak luah perasaan , hanyalah pada warkah yang tidak seberapaa :( sodihhhhhh


*tak nampak ke muko sodih tu :'(
"alhamdulillah , dengan visitor 400++ a month to boleh laa dibanggakan bagi blogger yg tak berapa nak tegaar neh :D *pheeew" was Posted On: Wednesday, October 26, 2011 @10:56 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ