Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 tetibe aku rendu gilaa ah kat sarawak :D
setelah aku tinggalkan sarawak dah nak dekat seminggu , tibe2 aku rendu sangat life kat sarawak , rendu nak keluar malam kat sana , rendu nak lepak kepce kat sana , rendu kat kawan kawan kat sana :( rendu nak gelak2 dengan kawan2 kat sana , ahhh , rendu semua laaa kiranyaaaaaaaa :'(



neh view from bilik akuu , time neh baru 6.30 :D bestttt 


rendu aku nak gaduh dgn cicak . haha , comel wehhh


neh view masa hujan , semua from bilik aku , bilik aku mmg cun ahh kalau nak buat drama , sojukkkk


rendu kunci bilik nehhhh , haha , seringgit sebagai tangkai kalau tak ada duet :(


tendu tupperware tom and jerry :( nak makan meggi dalam tupperware tuuuu


aku rendu nak meniarap atas tilam empuk aku , haha , rendunyaaaa


segak bergaya kaaan aku :D


rendu classmate yg gilo !!


malaysia VS sarawak :D


and , yang paling pentinggg , aku rendu nak skodeng budak nehh , salah satu sebab die adalah , muka budak neh macam budak yang aku sgt laa sayang , haha , aku kan lesbian , chill laaaa * kalau bodoh mmg percaya . ada tak lesbian nak ngaku , kalau betul punn apahal > aku kacau kau keeee ? tak kaaaan , *pheww


okaaaay , dengan bangganyaa , aku mempersembahkan , dari belakang jee wehh , depan2 ? mmg tak akan dapat , dahh laa aku pemaluu woihhhhh !! jangan copy gambar baby aku puhlishhhhh !!

kbai !!






"tetibe aku rendu gilaa ah kat sarawak :D" was Posted On: Sunday, October 16, 2011 @1:10 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ