Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 aku dah rendu dekat sang kekasih laaaa :(
i've missed my alif dhini :( rendumyaaaaa 


btw , aku dah sampai KL punn , haha , nothing much , still macam aku balik raya hari tuuu :D tapi seriously laa kan , aku mmg rendu KL sgt , haha , lagi lagi apa yang mak aku masak , ya allah , lapar terus aku balik rumah , tunggu mak aku masak , tp , first daaay lagi mak aku tak masak , sodihnyaaa , die taktau kee aku nak makaaaan ? aku rendu apa die masak , yelaaa , die tak memahami akuuu , mana masak lomak dieeee ? mana kari dieee ? Oh Mai Ass , aku jadi gila tak makan apa yang die selalu masaaaak :(
"aku dah rendu dekat sang kekasih laaaa :(" was Posted On: Saturday, October 15, 2011 @8:17 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ