Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 terima kasih atas segalanya :(

okay , gambar di atas melambang kan keseorangan okaaay . uwaaaah , sedih laa kod kira nyaaa :( uwaaa . sedih sayu pilu laa sangat hati aku neh , hanya tuhaaan jela yang taaaaaahu :( okaaaay laaa , i'll let you know later okaaay sayang . sedih sat neh , sebba musabab nyaaaaaaaaa , nak cerita kee tak kat hampa ?

okaaaay laaa kau cerita kat hampa jugak okaaaay . okaaay laaa , one day aku ada laa menjenguk belog sorang budaaak neh , perghhh , sedih sat , sebab die merangkap ex boifreeen aku laaa , uwaaa , mengenang kisah laaaama sat okaaaaay :( tetibe ayer mata jatuh menjurai jurai di peha kerana tak tahan sebak :'( tapi tak pa laa aku kuat kan semangat bahawa beliau bukaaan la milik aku , aku doakan beliau bahagia :)

peace no war kaaaan guys . maknanyaa aku tak perlukan die laaa . tapi aku rendu dipujuk laaa , rendu laaa sangat , dulu dengan die aku selalu buad mengada ngada dengan alasan aku nak die belai aku , uwaaaa . maksiat youuu , haha :P ceh , aku macam tak biase laaaa pulak kaaan , okaaay , mahap :)

dah lama rasanya tak update belog kaaaan , salah satu sebab nyaaa , aku malas laa weh , aku penat laa weh , laappy aku hang laa weh , macam macam laa weh , haha . aku tak saba nak further stdyy laaa , aku nak cepat cepat belaaajar laaaaa :( nak cepat kawen sebanarnyaaaaaaa , haha . perasaaaan taik unta betul laaaa

kbai :)
"terima kasih atas segalanya :(" was Posted On: Sunday, May 1, 2011 @6:15 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ