Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 rendu arwah syafiq . Al-Fatihah buat die disana :)
hello blogger :) haha . tergendala sat bila nak update belog ada ganguan daripada si facebook comel aku :P uwekkk . muntah laa dengan kadar segeraaaaa :D haha . bangun pagi tadi sangat laa laparrr . okaaay , tyto balik untuk menenang perut yang lapar nak mampus neh , okaaay laa kan , kita buad macam taktau yang kitaaa lapar , dengan harapan pukul 11 nak bangun lalu ikot ayah ke tempat kerjaaaaaaa , namun semua itu sia sia sebab nyaaa , dah terlaambaaaaaaaaaaaat ! kenapa mak tak kejut kakaaaaaaaak ? hmpppp . sedih sampai rasa nak order pizza 3 kotak  jeeeeeeeeee :( haha , tamak tak tamak laaa kan :P

okay laaa , bukan tuh niat aku nak update belog neh . niat aku sebenarnyaaa nak bagi tahu yang aku sangatlah rendu budak 2 heko kaaaat bawah neh , sebab nyaaa mereka macam comel laaaa , haha macam okaaaaay , tapi kaaaan , aku kurang pasti , betul ke dorang comel , cehhh , poyo tahap melampaaaau kaaaan ? bia laa poyo asal selamaaaaaaaat kaaan , haha :P


okaaay laa kan , ini laa budak yang dulu nyaa aku dan mak kidnap die bawak balik rumaaaaah , mak aihhh , die nanes meronta ronta sebab nak balik . lawak laaa budak neh , tapi comel sangat . suke maen dengan die , sebab die memang comel nak mati laaaaa kan . takpaa kaaa mairaaaaaa . i lolololove youuuuu , cube tengok muke die , die ada mix laaaaa . sabah mix indonesiaaaaa :P whoaaaaaaaaaaah . mak kata anak indon , haha . takpaaa laaa , anak indon pun comel kaaaaaaaaaaaan ?


nah , neh lagi soraaaang budak yang aku rasakan sangaaaaat la comel dan patu diberi pujiaaaaaan . auwww . comel nyaaa awaaaaak sayaaaaaang <3 suke tengok bilaaa awak gelaaaak . comel laaa , teringaaaat arwah abang awaaaaaak . saya renduuu abang awak , teringat bilaa abang awak dibawa kerumah sakit akibat sakit yang kronik , kesian abang awak kaaaaaaaan , hmp , rendu abang awak laaa sayang :( Al-Fatihah untuk abang awak , semoga die tenang disana , mudah mudahan kakak dapat jumpeee dengaaaan abang awak nanti . awaak jaga diri tau , awak kene banyak makan , tanak awak jadi mavam abang awaaaaaak . rendu laaa . rendu dengan arwah abang awak yang selalu nak nasik goreng letak kacang panjaaaaang . ya allah , kau tenang kan laaa die di sana . aminnnnn 

kbai :)


"rendu arwah syafiq . Al-Fatihah buat die disana :)" was Posted On: Wednesday, May 4, 2011 @4:10 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ