Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 kak mim :) thanks bagi semangat kat kite orang :)
salam, adik2 ku... akak nak ckp tahniah sebab dapat masuk uni... so, study smart okay.. jangan hampakan harapan keluarga korang okay... ala, takpe jek dapat sarawak tue.. jangan sediyh2... campus uitm sarawak, okay... mula2 mungkin tak boleh nak adapt ngan life kat sana.. tp, lama2 nanti mesti bole... kalau kata mmg tak leh bertahan, hujung sem t try mintak tukar... tp try to take it from a bright side... macam akak dulu, akak down jugak sebenarnya masa mula2 dapat uitm sabah... tp ada sorang lec ni, dia ckp kat akak "cuba ambik benda ni dari sudut yang baik.. awak kat sini, walaupun jauh dari family, ngan keadaan kampus yang tak ckup sifat ni, n jauh pulak dari bandar, takpe je... sekurang2nya, awak leh focus ngan study... daripada duduk tengah2 bandar, lepas tu tak lehs study sebab asyik nak berjoli... kan dah hampakan harapan besar keluarga awak.." akak ingat apa dia ckp tu sampai bila2... kerana apa dia ckp, mmg betul.. akak bole score good result masa diploma dulu... so, jangan sediyh2 okay... jauh dari family itu perlu kerana ia mengajar kita untuk hidup berdikari... percayala ckp akak.. cuba try dulu adapt ngan life kat sana, buat kawan kat sana... insyaallah, okay... :) member2 akak, ramai jek budak semenanjung yang survive jek masa kat sana.. siap tamao balik masa cuti sem sebab da seronok kat sana.. n now, semua reti cakap bahasa sarawak... so, tak kisah la kat mana pun kita study dik, yang penting bukan tempat tu.. yang penting kejayaan yang kita kecapi...walau kat mana kita kena campak, tapi end product nya kita jadi insan yang berjaya, tak salah kan... :) so, belajar rajin2... n jangan salah pilih kawan.. hidup kat u, tak sama macam kat sekolah... semua bergantung kepada diri sendiri... silap langkah, silap pilih kawan, mmg habis.. so, think triple before u do something okay...

n to nafis, duk hostel tu jangan sampai terpengaruh ngan benda2 tak baik okay... sebab hostel lelaki agak 'happening' sikit ngan macam2 pe'el dak2... biasala.. student lelaki... so, hati2 pilih kawan...

akak wish korang gud luck n all da best in ur study okay... dah dapat peluang ni, study betul2.. jangan sia2 kan peluang yang ada... apa2 masalah kat sana t, tanya la kat akak.. lau akak leh bantu, akak bantu apa yang bole..

gudluck n all da best asmy n nafis.. :) study leklok.. :)

thanks kak mim :)
"kak mim :) thanks bagi semangat kat kite orang :)" was Posted On: Tuesday, May 31, 2011 @11:01 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ