Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 Contest MATA paling cantik :)

keterangan lanjut , sila click banner diatas :)


Syarat-syarat untuk join contest ni :

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni

3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.

4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.

okaaaay laa , gua pertaruhkan gambar gua :) semua gua pakai contact lens sebab gua mmg suka kumpul lens okaaaaaaaay ?



neh colour turqoise . colour die mmg superb <3


neh colour pink pulaaaaaaak , lawa kaaaaan ?


ini greeeeeeeeeeeeen , aku suke colour die , lawa sangat <3

aku naaaaak tag budak yang mata lawaaaaa ;
sunah 
mokcik 
yana nanako 


fuh fuh , mintak mintak menang okaaaaaay :P

kbai :D
"Contest MATA paling cantik :)" was Posted On: Friday, May 6, 2011 @12:19 AM | 1 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ