Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 gemok itu comel dan seksi :D
sedang aku bersurf surf drngan kelajuan internet akuu , tetibe aku jumpaaa status cenggini sekali 
|
|
V


jaaap , aku macam sentap sikit kat sini la kan . GEMOK ? kau spesifikasikan gemok tuu macam mana ? semua org gemok takdak hati keee ? hoihh pengkid ! sorry to say , this is my first time menghina pengkid yang kuang aja nak mampus mulut dia sampai macam ni kan , agak agak la woihh , this is public la bangsat :D *tengok aku mencarutt , weh , org gemok ada perasaan la sial , dia gemok pakai duit kau kee ? dia makan semua makanan kau ke ? aku ckp mcm nii sebab aku gemok , alahaiii , mmg laa aku gemok . tak cukup umur betul laa kau nii , siap ckp "adakah itu mengutuk @hanya memberi tahu" kalau nak bagitahu , hang cerita dengan mak hang laaaa , toksah dok kalut kata macam tu laa bangsat ! hang ingat hang pengkid aku takutt , weh kakak , kot mana punn , status kau tuu memberi sedikit tamparam hebat kepada mereka yang bersaiz XXXXXL la sial , kau nii . kalau kau terbaca blog aku punn , fikir amek sendiri laa ok :D kalau kau takut dengan mereka yang gemok , ok let say la kan , mak kau gemok , kau takut tak sial ? aku memang bengang dengan manusia macam niii !
"gemok itu comel dan seksi :D" was Posted On: Friday, December 9, 2011 @8:40 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ