Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 my last 2011 entries :D the ending is pretaaay good (y)
this is why i've to stay more tough :D its because my mother,my father and my sister :) i do really love them , oh malas nak berbahasa orang , could i talk in malay , aku taktahu bahasa orang nii , i loooook weirdo :P bukan setakat weirdoooo , mereka nanti kata saya belagak hioooot , takpo laaa , saya kan orang kanpungg , so let it be yang saya tetap orang kampung dihati mereka , dan saya tetap bandar dihati sendiri :) alhamdulillah , our last vacation dekat pulau kapas , so faaaaaaar from bandar ok :D and aku quiet ok laa kan , sebab aku memang dah biasa dengan condition macam tuu , tapi tipu la kalau tidur punn panas , alah ,hotel laa babe , mana ada panas , kalau panas punn sebab mandi pantai , bila dah besa nii , nak mandi pantai punn maluu , malu satu bendaaa , HITAM , haha , and aku sememang nya hitam , sebab tu tanak laa hitam , malu la kott , dah laa nak masuk study dah , kang orang tak kenal mana india mana melayu kangg , hah , cooool la pulak kan :P well , this january nak masuk study dah :D hopefully everything gonna be ok , insya allah . 

"my last 2011 entries :D the ending is pretaaay good (y)" was Posted On: Saturday, December 31, 2011 @9:24 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ