Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 congratulation'sss sebab dah graduatee :D
hiii blogger :D kite tak ada follower yang ramaaai , kita tak ada silent readers :( tak apaa la , kita nak keja jugak untuk silent reader , alohh . mana la tahu kan , dalam senyap senyap pun mmg ada silent reader , hikhik , malas laa nak cerita kaaaaan , semua orang ada musuh , tak kiraa la baik mana pun diaa . alaaa . aku kan jahat , mmg laa ada musuh , oraaaang jahat kaan :P ntah laa , rasa rasanya dia ada stalk kita senyap senyap tak ? hikhik , ghendu diaa laa , tapi kita kan ego , so malas nak cakaaaap , so malas nak kurangkan ego , im soo malas :D hikhik


tadi terstalk fb palihin pulak , sekali baca palihin nak grad daaah , damnnn , kenapa kita tak tahu nii , kesiannya kat dia , sorry la awak . kita dengan awak kan gaduh , so takmau laa pegi awak grad :( btw congratess awak :D lama kan awak tunggu semua niii , finaally laa kan :D mesti mama dengan ayah awak bangga dengan awak , lepas macam macam awak tempuhh , depa marah awak semua , awak tak amek peduli , awak tau apa yang awak buat kaaan , awak dah buktikan kat depa yang awak tau apa yang awak buat . hikhik , tumpang gembira untuk awak , cepat cepat amek degree okaay awak :D pastu kawin , hikhik , kan awak nak kawin cepaaat , susah kalau orang gatai , tak pa la awak , taktau laa bila awak nak pingg entry sye kali nii kan , tumpang gembira untuk hari yang akan mendatang untuk awak , ehh , awak dah besa laa sebab dah grad :D pasnii jadi kakak yang baik la nohh , adek kan ramai , hikhik , byebye awak . and sorry la sebab kite dah malas text awak . sebab nanti kita yang sakit awak , kite tengok fb awak punn kadang kadang jee since awak dah letak relationship dekat fb tuu ,. tetibe hati jadik lagi sakit . and pasal bbm tuu , takpa laa awak , kite redha jee dengan semua tuu , hopefully awak happy laa noh :D pape punn , be tough laa okaay dengan apa yang awak buat , awak nii , muka jee ganas , tapi kaaaaan , ya allah , sayu nyee bila denga cerita sedih oraaaang kan :D im missing you palihin ismail :D
"congratulation'sss sebab dah graduatee :D" was Posted On: Thursday, December 8, 2011 @5:24 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ