Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 eighteen years ago :D 1993's baby
alololo , mesti nak kata baby tuu comel kaaan :D haha , takan la yang pakai bju kurung tuu aku , agak agak la kan korang nii , hewhew , tak payah nak kata comel ke apa ke , sebab aku tahu aku memang comel , kau tgk laa mak aku cun kan , kat mana la pulak tumpah nyaa masak lomak cili api kalau tak ke nasik ? haha , kaaan , tengok laaa , ayah aku pulak tough macam shah rukh khan , memamg terbaik laa kan :D ayah akuu , encik Idrus Bin Harun dan ibu yang mempetaruhkan nyawa untuk aku pada suatu saat itu :D melahirkan anak yang sebegitu comel sampai aku nak tulis nii punn nak muntah , haha 



i miss my past life :(


mak ayah , i love youu :D may dream come thru , doakan kaka berjaya , serious kakak need sokongan mak dengan ayah , jangan nak push kakak sangat , I LOVE YOU :D

"eighteen years ago :D 1993's baby" was Posted On: Saturday, November 26, 2011 @9:42 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ