Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 13
tengah2 aku godek mende alah nehh , jumpaa laa contest nehh , first timee aku juin contest okayy , tatau ahh bolayy menang takk , sbb aku syg gylee binatang akuu sgttt , hopee die bolayy buad aku happy kan syggg , heee 
syarat-syarat dieee , amek neh ;
Mudah saja syarat-syarat penyertaan contest ini..

Jom terjah !
  1. Wajib seorang blogger
  2. Wajib untuk follow blog wani ye... tak rugi pun follow. Kalau follow , boleh tahu results contest ni nanti :)
  3. Contest ini berdasarkan gambar pets sahaja. tak kisah lah gambar anda bersama pets ke , atau gambar pets anda je yang posing. :) Masukkan hanya 1 gambar sahaja ye... ikut kreativiti pets anda berposing :)
  4. Taip mengenai pets anda seperti : Jantina , jenis haiwan , tabiat , nama pets tersebut.
  5. Wajib letak banner contest ini di entri atau sidebar anda(tak kisah celah mana nak letak) . ambil code banner di atas tu ye...
  6. Tajuk entri post anda - Contest Gambar Pets Paling Comel .
  7. TAG kan kepada 3 orang rakan blogger anda ( beritahu melalui shoutbox @ comment entri mereka )
  8. Last sekali , dah siap , boleh letakkan link entri post anda itu di comment bawah ni ye..

TARIKH TUTUP ?

31 MARCH 2011

Wahhh! lama kan ? yup. sebab ni first contest wani buat..
Wani nak bagi peluang kat semua bloggers..

HADIAH ?

Jeng-jeng ... ini adalah hadiah untuk para pemenang nanti...

TEMPAT PERTAMA

FOOD UNTUK PET ANDA BERNILAI RM30
&
HADIAH MISTERI UTK TUAN PUNYA PET

TEMPAT KEDUA

FOOD UNTUK PET ANDA BERNILAI RM25
&
HADIAH MISTERI UTK TUAN PUNYA PET

TEMPAT KETIGA


FOOD UNTUK PET ANDA BERNILAI RM20
&
HADIAH MISTERI UTK TUAN PUNYA PET

3 HADIAH SAGUHATI

-HADIAH MISTERI-
** HADIAH UTK PETS BOLEH BERTUKAR MENGIKUT KESESUAIAN PETS TERSEBUT @ HADIAH LAIN AKAN DIBERI MENGIKUT NILAI BARANGAN YANG DITETAPKAN**
(Yela , kalau anda ada bela ular , takkan wani nak bagi tikus banyak2 kot? hihihi)


nah , aku amek gamba kucen gyle 2 heko nehh , 
nama;zuba(kunen),freakish(grey)
jantina;dua-dua lelaki okayy
tabiat;dua-dua saling jeles kalo dpt mknn lebih


aku na tag spee eyyy , tag dua tigaa budak neh laa , aku tatau dorg ade pets ta act , haha 
zatie , moy , yuyu zulaikha
"chapter 13" was Posted On: Wednesday, February 23, 2011 @7:56 PM | 2 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ