Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 14
aku p jalan2 tdy , jumpaa ahh org yg terpengaruh dgn cite hantu kak limah smpy buad contest jom bako lakk , pelik dahh nehh , myb neh laa akibat asek unline kan korggg , and aku punn juin laaaa , try laaa , 
1. .follow laa MAS dlu then click FACEBOOK Page like button tue yer ( :

2. .letak logo di atas dalam first entry korang yer , ikut laa nk ad border ke tamo , ta kesa laa.
3. .tulis sebab ap korang nk BAKO blog MAS nie.
4. .bg pendapat korang ap yg menarik dalam blog MAS.
5. .bg sedikit sbnyak cadangan korang untuk menaiktaraf lg blog yg ta beberapa lawa nie
6. .share laa dekat kawan2 , pade sape2 yg bosan tue haa bole laa join skali ( :


ad hadiah yg menarik yg MAS tengah pk nk bg dekat korang nie , papepown hadiah utama spek Rayban warne biru @ Topup RM10 dari MAS , coming soon MAS gtaw lg yer


.penyertaan terbuka sehingga 25 February 2011

.letak link korang disini n MAS akan carik yg the best ntok bg hadiah , jgn riso , sume akn dapat awards dari MAS sebabgai penyertaan yer ( : 



okayyy , aku menurut perintah ;
1. aku dah follow kaw dah
2.dah letak dah punn 
3.sebab aku na bako blog ko , sbb nyee , kaw edit gmbar sume lgy lawa dr aku edit , ta fair laa kn 
4.blog kaw mcm baruu , tp da byk yg followed , tak aci ahhh
5.aku rse backdrop uwh jgn laa smpy ta nmpk tulisan kt dpn uwhh
6.aku na tag kt zatie ahhhh
"chapter 14" was Posted On: Wednesday, February 23, 2011 @8:45 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ