Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 12
hello my sweetie blogger , i miss you damn much babyyy , i love youu forever okayy syggg , okayy laaa , as ussually saya mmg na updatee blog , tp kann , berukband tak bayaaaaaaa lagy ahh , and yeahhh , finally aya baya tdyyy , todayy pgy suprise partayy nan izzatie and the geng okayy , macam biasa laaa , bila dah ketemuu , mulaa laa jdy hantuuu gigi , knpe hatu gigi ? sbb , kte org asek gelakk tak habes2 laaa kan , and ade laaa moment yg taleh dilupakan , macam hampeh , sorg satu okayy our anak , haha , OMG , budak2 tuh sumpahh happening sgt , and i was likee , whoahhhh , i have best memory there , 
and yeayyy . their are thee penjahat , wahhh , korg laa yg terjahatt , snggp buad begitu kat faten knn , haihhh . 
hah . tgk ahh , sudaa terang lagi bersuluh kan , sapa yg buad , sye tak terlibat okayyy , sye duduk diamm jeee  kt tepi sambil mentertawekan die taw , speee yg buadd , korg pk ahh , takan laa aku dah jdy kurus and dah potong rambut kaaaaan . haha . fatin , surry ahh terpaksa buad mcm nehhh , terpakse sgtt taw , heeee


yeahh , back to next chapter laa kan , banyak hari aku tak unlinee sebab berukband terminated kn , so aku banyak cite laa hary nehh , okayy , mcm nehh , aku buad pic aku walpaper kt lappy nehh , jpp , gambar nehh;

and after a few minute later aku masuk bilik ade org tuka background , na taw apa die kata , meh tgk ;
ahhhh , ada patut kaw ktee macam tuhh , haihh , kalo bukan adet akuu , takan laa mak aku yg buadd kn , aku due beradikk jee dlm rumahh nehh , imposible laa jiran aku yg datang tolng buad mende alahh nehhh , kureng btol kaw nehh wahai adek yg tak kenang budii , andd aku sgt laa gelak begitu kuad bilaa dapat taw psl mende alah nehhh , haihhh , and this thursdayy na p amek computer test . haihhh , bukan maen senang soalan die kn , cume aku jee a lil bit careless kan , almaklumlaaa , OVERCONFIDENT kan . haha . hopee lps nehh aku bukan loser lagy okayyy , 
bukan maen stress lagy bila dpat taw aku failed buad first timee , haha , dtg jee result terus call mak , haha , sedih jee mukaaa , haha . okayyy , lps nehh takan failed lgyy kan mydaaaa , okayyy , apa lgy ahh aku na ceritaaaa , aku punn macam boring bilaa berdating dgn kaw wahai belog yg comel , kaw taleh cakap asal , cubee ahh kaw ckpp , ade gak laa aku kawan bebicaraaaaaaa , haha . 
"chapter 12" was Posted On: Tuesday, February 22, 2011 @9:31 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ