Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 18
sebentar tadi saya ber-blog-walking sebentar , tetiba lakk terjumpaa blog kesygan adet syeee nehh kann , OMG , renduu nyee kt kaw wahai adett , tetibe baca blog die punn rse sebak jp laaa , die kte die renduu kte orgg , aku punn mcm , haaaaaa -,- , na nangis nehh , uwaaaaa , sedihh laaa , teringatt lakk kt adet2 aku yg masih belajarr , kesian korg kann syggg , imy dohh korgggggggg , hmppp . bilee agak bolayy meet korg eyyy ? rendu tahap gaban dah nehh sygggg hoiiii , grrrrr , aku renduu asramaaaa , tp aku tanak p sekolahh , if pegy punn aku tanak belajar , if belajar punn aku nak maen2 , haha , banyak songeh btol laaa budah dah hbes skolaa nehh , haha :) , tapee laaa kn , dah hbes skolah na berangan tiap masa punn tapaaaa , 
haha , renduu ahh si ain dudu nehhh , grrrr , renduu na tgk dieee , i miss you adettt 
mase nehh pun renduuu , dorang happening gylee ahhhh , walopun mulut kuanghajo ckyttt , renduu na p skolahh wehhh , renduu classmatee aku wehhhhh !
 tetibee renduu lak ann , haihhh , gosek2 album jumpaaa ahhh , surry ahhh , aku taip entry nehh sambil nangis sebab aku renduu korgg guys , aku renduu korg gyleee vavi ahhhh , haihhh , sedihh laa siotttt , a week b4 spm aku jdy outsider , kesian korggg , mstyy renduu aku kannn , tapeee , aku still ade untuk korgggg , aku sygg korgggg ,
 and this time celebration hari raya kt skolaaaa , wahhh , renduu laa siottt
 Teah J , i miss youuuu ! 
~ erra , mydaa , myee ~
seriouslyy renduu korg laa siottt , mwamwa 
aku nangis nehh typee entry nehhh , nangis siotttt , 
kalau aku nangis mcm nehhh laaa , sedihh jee rupeeee , sedih tak korgg tgk ?
sedihhh kannn , i miss you korgggg , i miss youu F9 2010 , i miss you KFL1 09/10






*sury laa entry kali nehh byk gambarr , haha , renduu gylee nehhh 
"chapter 18" was Posted On: Saturday, February 26, 2011 @4:06 PM | 1 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ