Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 imma a lil weirdo lately :)
imma a biiig girl . so kena lah a lil bit tough sikit kan , rendu dia pun semua pun semua kena tahan lah kan , rendu macam mana sekali pun kan , harap lah aku sabar and so on :) nak nangis punn dah tak mampu and rasa malas nak nangis pasal semua tuu , sakit acano punn tetap sabar and sabar je , and lately ni sangat lah malas nak update blog . hilang keinginan terhadap benda alah ni sebab atas benda yang tak dapat sangat dilupakan :D 

gamabar untuk tontonan umum , kbai 
"imma a lil weirdo lately :)" was Posted On: Thursday, January 26, 2012 @5:08 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ