Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 i had a much of fun here :)
uitm sarawak , kenapa semua orang kata jauh , alaaa , dekat jelaaa kalau naik flight , alaaaa , sedangkan orang yang belaja sampai amerika punn org tak kata jauh , neh aku sampai sarawak jee , takda laa jauh mana , dekat je , seberang laut jee kan , hahahahahaha , sury laa , gua busy laa dua tiga hari neh , banyak bende yang perlu diuruskan , kesian kan aku :( dala jauh dari mak bapak , so far so good laa , sebab aku kan dah biasa dok hostel , so takdak laa aku takut sgt kaaaan , aku macam dah boleh sangat laa hidup kat sini , even do bahasa mereka aku tak fasih , tapi still boleh belajar kaaaan ? haha , aku tak kesah laa bila depa kutuk pakai bahasa depaaaa , haha , sebab aku rasa aku macam lantak kau laaah kan , hahahahahahahahah , gtg byeeeeee :)
"i had a much of fun here :)" was Posted On: Friday, June 17, 2011 @3:51 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ