Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 21
And again blogger’s . yes i miss you damn much okay , hari nehh na cite pasal secara rasminya aku and si samad (bukan nama sebenar okay) dah berpisah , agak nyaa selama ini die jealouse kod aku nan capital P tuh kodd , haha , jealouse gak kaw andddd , ingatkaaaan takde perasaan , saying jugak la kaw kaaat aku yg selalu menyusahkan kaw nehh , takpee laa . mmg selama kita bersama setahun lebih nehh aku pasrah gilee dgn apa yang kaw dah buad kat akuu , and aku mcm tahu laa yang relationship kita takan kemana sebab dengan perangai kaw . okay laaa , straight to the point , aku sgt sedih dgn kaw laaa wehhh . sedih sgtt , sumpahh ahh , mmg aku penah nanes sebab kaw , tp aku tatau kenapaaa , kenapa mende nyeee ? sebab aku syg dieee laaa , takan laa ta syg , ingt aku nehh patung kea pa tanak syg orgg , means sia sia laa dgn sapa aku couple kaaaan ? aku tanak kaw fikir bukan-bukann . aku syg kaw tahap gaban gak laaa , tapi nak buad mcm manee , aku dgn kaw mmg takde jodoh , surry wehhh . I miss you forever . aku na kaw always dgn aku sbb aku sgt syg kaw , aku rendu gelak tawa kaw , aku renduu kaw marah aku bila aku mcm mencarut , kaw pgil mende tuh rap , kdg-kdg kaw kate “sedap betul sayang rap kaaaan ?” aku pun macam taktau jee apa yg rap nyeee , wahh , bila bercerita psl kaw jee aku na nanes , Ya Allah Ya Tuhanku , berikan laa aku kekuataaan na hadapi semua ini . aku sedar apa yang aku buad kaaaaw akan menimbulkan pergaduhaaaan , surry wehh , hope kitaa kawan smpy bile pun kaaaan ?


While aku berfikir apa aku na mengarut lagi , aku pun teringat kisah dibelanja amir mazlan blik kerjaa tadi , haha . pnyee best nyee hidup bilaa aku pnyee ice-cream terpanjang didunia , thanks abg mcd . haha . best siott , jum dengar dialog aku tdy ;
Aku; bang sundae con 2 , cho co top 1 ,
Abg mcd;okay
Aku; abg na panjang auww ice-cream uwwwh
Abg mcd;nak panjang mcm mana dek ?
Aku; tanak laa yg neeh , tak panjang pun , bagi zatie aaaaah
Abg mcd; nah yang panjang
Aku; -____- *abg neh peril aku kaaa ?
Amer , Amir mazlan , Zatie ; gelak dgn serentak J
mcm-mcm ahh jadi today , mmg best ahhh , lgy2 bilaa si Fatimah tak dtg (bukan nama sebenar) , mmg best aaaah , ngulooo jelaa keje aku , haha , mmg kaw ****** btol laaa , haha , kesahh apa aku ? ingt aku takod dgn kaw kaaaa ? tolong laa weh , kaw tuh mmg patot taaak ramai kawan 
kaaan ? mmg patot gyleee wehhhhh !


*maaf entry kali neh betul bukan nama sebenar kaaaaan , pengaruh Awangku Affriz
"chapter 21" was Posted On: Monday, March 7, 2011 @11:21 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ