Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 time neh aku rasa dunia neh aku yang punyaaaaaa :D

alhamdulillah aku dah ada mood berblogging lagy , tapi hanya laa sekadar meluahkan perasaan aku neh , dua tiga hari neh aku ada laa stalk sorg ex aku nehh , haha , mmg lawak laa pada mula nyaa , tapi makin lama stalk ia menyebabkan diri sendiri panas , taktau laa apa sebab musabab yang membuatkan aku marah tgk profile die , ohhhmyyyjaaaaaaaay , knpe aku tgk die punyeee profile hari neh ? kan dah kne batang hidung aku sendiri , sedihhh , uwaaaa , tak terkataaa babeee , nak nanes sume ade , tuh laa kan , sapa suruh gatal tangan nak search die kaaan , kan dah kneee , alamaaaaak , setepekkk ! kalau nak kata sedih punn msty orang tnyee asal laa aku susah susah nak sedih sebab die , sebab aku renduu kau kadang kadang laa weh , tak tau ahhh , perasaan aku neh macam dah maty punn yee taw , aku tak paham nan diri aku neh , aku sedih , tapi die bukan ade nan aku , die bukan sapa2 untuk aku , yelaaa , dengan aku die buad macam tak kenal jee , nan adek aku , bukan maen rapat laaagi , mana laa aku tak hangen , aku neh punn manusia macam kau , kalau dulu time kite barubaru break , aku buadbuad tak knl kaw , kau marah aku kaaan , kau kata cepat betul aku lupee kau , padahal aku na pujuk diri tok lupekan kau , bukan apa weh , sekarang bila kau dah ada yang baru , yang lama terus kau dah tak ingat kaaaan , aku ingat lgi time kite kenal duluuu , aku tahu kau sangat lah baik dengan aku , tapi nak buad macam mana kaaan , dah aku tersuke kat orang laen , time tuh punn kau dah banyak berubah , aku kata jangan kawan nan org tuh kau kawan jugak . macam mana laaa aku tak marah , kita cpl nak dekat 10 bulan kaaan , tapi sekejap jee kau ade pengganti , bukan nak kata apa laa kan , dulu kau janji separuh haram laa dgn aku , sekarang bila aku buzz kau kat ym , ade kee kau na chat nan aku , tak kaaan , huh , sumpah sedih dengan perubahan kau kan , takpa laaa , asalkan kau bahagia laa dgn girlfriend kau uhh , tak perlu laaa kod aku buzz kau lps neh , kau punn tgh bahagia , aku punn sama , thanks laa eyy sebab kau pernah buaad aku gelak sampai nak pecah perut dulu , thanks eyy INTAN !


okaaay laaa , tanak cite pasal kau , and tanak laa sedihsedih pasal kau , kau kawan lame aku jee kan . takde mkne dee dalam lifee aku , buad laa apa kau nak buad , cume aku berdoa agar kau bahagia di samping dia dan perangai kau akan berubah kepada sedia kala okaaaaay ! 


tadi aku dapat text si die , kata nyaaa ;

ad org bg no at b lah.

i xkenal.time i ngah isi borg then die tnye bout keje y i dah keje lme ke sume lah.then i btau jela ape y ptot.then die kte nak knl leh x?i kte nak knl xde hal la.then die bg no suoh text nanti2,nama nurul.i xknl pon

yelaa , org hawt kaaan , nak buad apa . redha jelaaa . nak marah takde hak laa pulak , neh kan lagi nak kata takyah layan , aku nan die bukan ade pape lgy punn , nak buad macam mana kaaaan . kat sini jelaa aku ckp , nak cakap nan die , malu ahhh , nty kunk die pk apa laaaaaaaak . 


im offically in love 
"time neh aku rasa dunia neh aku yang punyaaaaaa :D" was Posted On: Tuesday, August 23, 2011 @9:50 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ