Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 thanks fer the stuff :D
kenapa aku nak keluarkan gambar neh ? tiada hasrat nak show off , :D kakak rendu mak laaaaa , neh mak aku bagi masa aku nak msok stdy dulu , time tu aku sangat laa rapat dengan mak , kamcing sangat laa kan , bila adek aku dah carik pasal dengan aku , segalan nyaa berubah , susah sangat laa nak tengok mak aku call , nak tengok mak aku msg punn susah , aku punn dah kire malas laa nak amek tau , yang aku tau aku datang sarawak neh sebab nak belajar , tp semua yang jadi neh menjadi penghalang buat aku nak stdy , hati aku sakit bila aku tak dapat nak stdy betul , boleh stdy , tp bila aku failed nak buat something , aku jadi sangat laaa sakit 


"thanks fer the stuff :D" was Posted On: Tuesday, August 23, 2011 @7:31 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ