Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 haha dengan nada yang gembira
hangpa nak tau awat aku dok speaking kedah kat bawah nun  ? tudiaaaa , cik tipah carik pasai dengan aku laaaa , neh nak habaq kat hampa semua , awat laa die nak prebet messages bagai , kalau hang berani nak berkelaih dengan aku , hang habaq mai dengan aku , aku bukan nak kuang ajaq dengan hang , tapi hang buat aku marah laa weh , hang ingat aku apa woihh , aku ada perasaaaaaan la haram jadah woihhh , hang cakap laa hang ada relationship dengan cik bedah tuhh , ada aku kesah kaaa ? aku tak kesah laa weh , hang nak aku print screen apa hang habaq kat cik senah belakang rumah hang tu ka ? hang hapdet status panjang lebaq , pastu ada hat tersirat pulak , memang hang getaq laaa woi , aku bukan nak carik gaduh dengan hang , tapi hang yang carik pasai dengan aku , aku cool jaaaa weh , tak ada nak temper bagai , straight to the point laa weh , aku menyampah laa kalau orang hat macam neh , nth laa weh , aku taktau laaa macam mana aku boleh sayang kat hang , sampai hang buat taik depan aku punn , aku sayang kat hang wehhh , kadang2 aku naik meluat haihhh , menyampah semua ada , hang tak payah nak bajet jadi jennifer lopes laaa , hang tu kueh lopaihh , haih , ini bukan entry nak keji hang , tapi nak bagi hang sedaq hat aku tak suka kalau hang berterusan kutuk aku kat org hat muke korea tuhhh , haha , hang pikiaq laa sapa aku cakap nohhhh , hang boleh tau sapa hang laa masa tu nohh , hang yang aku kenai dulu dengan sekarang jauh beza oihhhh , takpa laaaa , hang go on laa dulu , hang kan nak berubah daaaah , mana tau lepaih neh nak bela rambut panjang lepaihh sampai pungkoq ! bye
*sorry kalau hang terasa

"haha dengan nada yang gembira" was Posted On: Sunday, August 21, 2011 @4:30 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ