Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 buildtech the best :)
entri menepek gambar budak comel banyak banyak , haha , comel kan budak baaawah neh , baik kata comel , tak punn aku lempang :D last sunday aku pergi main bowling laa under fakulti aku , aku punyee laa tak tido malam tuh sebab aku eksited nak main bowlingg , whoaaah , STATEMENT  neh okaaaay , sanggup budak comel neh tak tyto taaaau , pagi tuh masa die nak gerak pegi main bowling , penat laa die tepek foundation kat mata die , haha , tp still nampaaak jugaaaak :D

* sila manjamu dengan gambar yg disediakaaaan :*

* aku terer laaa , okaaay , jumm beat aku pleaseeee :D


tengok laaaa , ada gaya apaaaa , dulu masa umor aku 9 bulaaan , ayah aja macam neh laaa :P


haaaaappy nyaaa , tu laa kakak ipaaaaaaaar kesayaaaangan :P
surry yaya , tu kakak aku taaaau , kau dah ada ash :D


selamat menjaaamu selera , this is my really bestfriend :D
the most exciting people in my life :) geng kite dekan kaaaan , gelak  gelak jugaaak kaaan , stdy always laa kan . tengok jee macam neh kaaan , tapi stdy sampai pagi kan guys :)


my really exciting friends :) she's remind me on something sometimes :) yaya , jgn nak bercinta sangat laa okaaaay , belajaaar jugaaak okaaay :) i love you yaya :D

"buildtech the best :)" was Posted On: Monday, August 15, 2011 @11:00 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ