Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 30
sedang aku berblogwalking , terjumpa bende alah neh , astaga , meremang segala bulu yang ada kaaat badan aku , subahanaAllah , dunia kite dah usang . hanya tunggu masa , ya Allah ya Tuhanku , aku tak kuat na hadapi ujian mu ini ya Allah , kau lindungi laa aku dari segala bencana ya Allah . :(






salam~ bcer nie. Semalam. siaran RTM di Negeri Pahang. tergempar


ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa


bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya.


> kpd semua yg


bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati


sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut


para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik


ke muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan


solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain. Amanah! Wallahualam. KITA YANG


MENENTUKAN DIRI KITA Jgn skip utk bace ni. Sebarkan kalau sayang pada


islam.


> BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ade


dalamnya. POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah


seorang yahudi. CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemahnauzubilla. . h) .


> jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua.


>


sumer org yg ade bobba messenger (ym), tolong jangan add org yg id die


macam ni: bobba die cuba nak murtadkan org


Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!(kalau rase


sayang ngan org Islam la. kalau tak sayang, x payah forward!)


jngan smbong n bongkak..skrng korng gembra larh. tnggu balasan dkat


kubur.
"chapter 30" was Posted On: Thursday, March 17, 2011 @10:34 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ