Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 25
hello blogger's , mai na share gambaq hat blik kampung hari tuh , haha , lawak laa kod blik kmpg ritu , macam2 benda aihh jadi , mcm haram pong ada laaaa , haha , apa pong mmg best laa balik kali neh , suma org aku maki bagai nak rak , pdn muka hampa , hampa baru kenai aku noh . kali neh aku balik kampung aku kuadkan smngat , mmg gedegoi laa aku neh kiranyaa , apa aku pedulik , rumah tok aku , ayah aku byk saham kaaat dlm rumah tuh , aku tak kiraaa , aku cucu tok piah , aku tak kiraaa , aku ada hak , tok aku banyak duet , haha , ada rupa tok piah mengarot dak ? haha , aku pedulik apa noh , aku balik aku kuad hangen ouhh , mampuih p kat ang laa tok oii , kesa apa kak , kak taw hat aircond dlm blik baru tuh duet hat ayah bagy kat pakndak . Allah jaa taw spe bagi , tayah na tipu aku laaaa , aku dah besaq , kalot dok katop aircond buad apa ? macam babi lagi  !

okaaaay laaa , stop kutuk pasai orang , meh aku shared hat gambaq aku edit nala punyaaaa , ang taktau sudaaa ,ang katop laa mulut ang , aku takmau dengaq ang bising bagai , meh tengok aku mengedit .
taraaaaaa , tayah na ngutuk aku laaa
hat neh pulak rupaa cina nak mampuih dahh aku tgk , macam haram lagi aku edit
hat nehhh ? perempuan gilaa dua ekoq , asek na marah aku jaaaa . haha jkjk :P
neh popuan baloq liat , pemalaih boleh tahan :)
anak aku nty laa kaaan , haha :) danisha
kakak , baju ang jagaa kak , habeh belemoih sat g , apa laa ang neh kak .








okayy laaa , aku dah penat menaip , tapi aku rasa na cerita lagi , sat noh aku pikiaq nak tulih apaaa , sat nohh , sat jaaaaaaaaaaaaaaaa :)








































































orang laen dok kalut , aku buad taktau jalaaaa , apa na buad selain dok kalot keluaq masok rumahh , macam apa jaaa lagi . takmau aku buad kalot , aku bos , dok luaq tgk orang jaaa laaaa :)
ang tengok laa org punyaaa kalot , aku buad bodo jaaaaaaaaa , duduk mkan bubuq dgn muka tak malu , haha , nty kalo kena hingaq bukan aku , tok akuu , haha :P




aku suka balik kedahh sbb ada buah hati au , hampa nak tgk daaaaak ? sat noh
tuh diaaa , sebab budak gemok neh laaaaaaa , pok sat g , geget hidung ang sat g maaaaan







lepaih jaaaa rasa tenang , p jalan2 , jumpaaa ayaq bulit hat nehh , apa laaaa , main ayq jaa laa kejaaaa , depa dok sebok tangkap ikan laaa , apa laaaa , tak tau nak kata apaaa , ikan hat kecik jaaa laaa , kalau besaq aku pun mau , buad goreng pong tak paaaa neh tak , letak celah gigi jaaaaa :)














































okay laaa , perut aku dah sakit aku p dulu laaa noh , byeeeee , brb -________-
"chapter 25" was Posted On: Tuesday, March 15, 2011 @12:33 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ