Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 chapter 3
as usually , im here fer updating and blogging , haha , serunuk bile dah buad blog baru nehh , makin sayang pulak nak tengok die and jenguk die even sekejap , haha . grrrrrr , dah renduu gyleee dah nan die nehh , i love youu blogger , haha , macam lupa daratan siot , dah dapat yg baruu , aku tgl yg lama , haha , durry babyy , i tade niat ouhh na tgl u , i cume na merase yg laen , grrrr , ayat kejam jee kn , todayy seriouse like boringg jee , mengantukk jee pgy keje , mcm na nanges jeee , haha , act kn , saya mcm hendak berhenti kerjaaa , na duduk rumahh goyang kaki sambil dpt duet , okayy ta ? sapa bolayy bgy aku cm tuihh hah ? angkat kaki sikit , grrrr , brb , kemalasan na menulis lhaa pulakk , apee je lhaa , byeee blogger ! 
"chapter 3" was Posted On: Friday, January 28, 2011 @9:33 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ