Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 kenapa aku diseksa sebegini sekali
ditemani lagi yag sedih neh , aku pun update laa blog , aku rendu kau wehh , kau sedaaaa tak ? haih . i miss you badly awak , awak ingat lagi taaaak janji awak semua dulu ? awak ingaaat tak ? sye cube nak benci awak , tp kenapa tak boleeeh ?



hari neh saya text awak , tp kenapa awak tak rep , akhirnya awak naik status mcm neh kat fb , kenapa awak tak reply jee msg sye awak , knpee awak ?  takpa la awak , serious sye give up dgn semua neh :( 




"kenapa aku diseksa sebegini sekali" was Posted On: Tuesday, August 9, 2011 @9:51 PM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ