Everyone is different in style and that's what makes everyone unique. Be you, not someone else.
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 :(

awak tahu betapa indahnya PERCINTAAN ?
sebab tu saya simpan semua KENANGAN..

awak nak tahu kenapa saya selalu tengok WALL awak ?
sebab saya nak tahu KEADAAN awk..

saya tak boleh tengok orang COUPLE..
sebab nanti saya TERINGATKAN awak..

saya tak suka mana mana **** pun..
sebab saya SUKA awk..

saya tak TERIMA mana mana **** pun dalam hidup saya..
sebab saya tak nak ade orang GANTIKAN tempat awak..

kenapa saya masih SINGLE ?
sebab saya masih SAYANG awak..

kenapa saya masih teruskan kehidupan ni TANPA awak ?
sebab saya akan tetap MENANTI awak..

kenapa saya tak nak orang lain sedangkan banyak lagi yang lebih BAIK dari awak ?
sebab saya cume nak awak SEORANG dalam hidup saya..

kenapa saya MENANGIS bila saya teringatkan awak ?
sebab saya RINDUKAN awak..

kenapa kadang kadang saya tak nak TERUSKAN hidup ni ?
sebab saya tak boleh hidup TANPA awak..

kenapa saya suka HAPPYKAN diri sendiri ?
sebab saya tak nak fikirkan betapa SEKSANYER saya menanti awak..

kenapa saya tak nak orang lain tahu PERASAAN saya ?
sebab perasaan saya HANYA untuk awak..

kenapa sampai sekarang saya tak ade tempat MENGADU ?
sebab saya hanya nak mengadu dengan AWAK..

kenapa saya tak pernah LUPAKAN awak ?
sebab awak sentiasa berada dalam INGATAN saya..

kenapa saya tak nak bagi KASIH SAYANG saya pada orang lain ?
sebab kasih sayang saya HANYA pada awak..

kenapa saya banyak ENJOY dengan kawankawan saya ?
sebab saya tak nak terlalu MEMIKIRKAN awak..

kenapa saya tak nak MEMIKIRKAN awak ?
sebab awak bukan MILIK saya lagi..

kenapa awak HADIR dalam hidup saya ?
sebab jodoh pertemuan telah DITENTUKAN..

kenapa awak TINGGALKAN saya selepas dah dapatkan saya ?
sebab dah TAK ADA  jodoh, na wat macammana ?

kenapa adakan PERTEMUAN jika diakhiri dengan PERPISAHAN ?
sebab itulah LUMRAH KEHIDUPAN...


sye copy paste neh semua , sye tau awak keep in touch dgn blog sye ,
tp knpe awak tak pernaaah nak rep text sye ?
":(" was Posted On: Tuesday, August 9, 2011 @1:47 AM | 0 lovely comments

« Older posts | Newer posts»

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from

ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ